Καμία πρόθεση δεν είχε να κάνει κακό στην προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενόψει των σημαντικών παιχνιδιών της για την Ευρωλίγκα ανέφερε ο Αχιλλέας Μπέος.

«Με αυτή μου την κρίση δεν επιδίωξα να έχω καμία εμπλοκή στα εσωτερικά της οικογένειας του Παναθηναϊκού ή να δημιουργήσω πρόβλημα», αναφέρει και συνεχίζει:

«Σε καμία περίπτωση δε, οι δηλώσεις μου αυτές δεν είχαν σκοπό να επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει των ευρωπαϊκών της αναμετρήσεων», προσθέτει.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Αχιλλέα Μπέου:

«Αναφορικά με τις δηλώσεις μου στη χθεσινή εκπομπή «ΔΙΚΗ» αλλά και την ένορκη κατάθεση μου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι πρόκειται καθαρά για κρίσεις και απόψεις μου, κάτι που δήλωσα ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή. Με αυτή μου την κρίση δεν επιδίωξα να έχω καμία εμπλοκή στα εσωτερικά της οικογένειας του Παναθηναϊκού ή να δημιουργήσω πρόβλημα.

Σε καμία περίπτωση δε, οι δηλώσεις μου αυτές δεν είχαν σκοπό να επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εν όψει των ευρωπαϊκών της αναμετρήσεων. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΚΑΕ Παναθηναϊκούς στους αγώνες της με την Λαμποράλ Κούτσα. Όσο δε για τις διαδρομές μας και τις σχέσεις μας με δικαστικούς λειτουργούς, καλύτερα να μην αναφερθούμε περαιτέρω γιατί το θέμα αυτό «καίει» και σίγουρα δεν σας συμφέρει.

Υ.Γ. Σε ότι αφορά τις κρίσεις μου οι οποίες δεν είναι καθόλου τυχαίες, απορρέουν σε ένα μεγάλο βαθμό από την παρουσία και την πορεία συγκεκριμένης ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»