Ενα απίστευτο περιστατικό έγινε στη Λάρισα, όπου σε εκλογικό κέντρο υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές προβλήθηκε πορνογραφικό υλικό, με αποτέλεσμα η αντιπαράθεση να περάσει σε νέα επίπεδα.

Το βίντεο δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελευθερία Τζανακούλη. Σύμφωνα με αυτό, βίντεο άκρως άσεμνου περιεχομένου προβλήθηκε σε τηλεόραση στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δήμαρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Η πλευρά του κ. Καλογιάννη εκτιμά ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια. «Μέσω του wifi που είναι συνδεδεμένο με την τηλεόραση οποιοσδήποτε μπορεί να προβάλει το υλικό που θέλει από το smartphone του», ανέφεραν στην ιστοσελίδα onlarissa. Από την άλλη, η κ. Τζανακούλη ανταπάντησε: «Περιμένω από τη Συμπαράταξη Λαρισαίων να μας αποδείξουν πως το βίντεο που κυκλοφορεί από το πρωί στα social media και εστάλη και σε εμένα προσωπικά από πάρα πολλούς συμπολίτες, είναι παραποιημένο».

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)

Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν 11 υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027

Ελληνικό: Εισπράξεις 1,85 δισ. ευρώ, ισχυρές πωλήσεις κατοικιών

Ενώπιον του ανακριτή ο 37χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ για την υπόθεση των δωρεών προς παιδιά με σοβαρές ασθένειες

Θεσσαλονίκη: Σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με αυτοκίνητο - Τραυματίστηκε ο οδηγός του ΙΧ

Τζέι Ντι Βανς: Σε τεντωμένο σχοινί απέναντι στον Τραμπ

Επιδοτήσεις επιχειρήσεων έως 80% – Ποια προγράμματα λήγουν τον Νοέμβριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα από σήμερα λόγω του Αυθεντικού Μαραθώνιου