Μέσα τα κεφάλια κι επιστροφή στην δουλειά για τους παίκτες της SKODA Ξάνθης που σε μια εβδομάδα ξεκινάνε τις προπονήσεις προετοιμασίας για τη νέα σεζόν υπό το βλέμμα του Σάκη Τσιώλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη προπόνηση της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν για την SKODA ΞΑΝΘΗ ξεκίνησε. Την ερχόμενη Δευτέρα στις 19:00 στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» η ξανθιώτικη ομάδα θα πατήσει και πάλι γήπεδο ξεκινώντας την 26η διαδοχική παρουσία της στην Super League. Υπενθυμίζουμε πως την ίδια μέρα στις 14:00 στο συνεδριακό χώρο του Le Chalet θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη.

Επίσης, η ακριτική ΠΑΕ ανακοίνωσε την ίδια μέρα πως: "Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει ότι άμεσος συνεργάτης και βοηθός του νέου μας προπονητή θα είναι ο κ. Νίκος Νεντίδης".

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Ο Ζίβκοβιτς έχει στα χέρια του την πιο μεγάλη πρόταση που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Πιο σημαντική από την πρωτιά του Παναθηναϊκού η εικόνα του - Το λογικό είναι να πάρει εισιτήρια με Ηρακλή»

Νίκολιτς: «Πάντα πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε - Πεινάω για ακόμη περισσότερα»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις πιο «πιεστικές» ομάδες της Ευρώπης - Το στατιστικό του CIES

Κορόνα: «Υψηλό το επίπεδο στην Ελλάδα - Θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο» - Τι είπε για το ΑΕΚ-Ρεάλ

Χριστοφιλέας: «Είχαμε περιστερές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο»

Τέσσερα προβλήματα στον Άρη

ΑΕΚ: Η ξεχωριστή βράβευση στον Ρότα από τον ΠΣΑΠΠ

Κουρμινόφσκι και Νανού υπέγραψαν την ισοπαλία στη Νίκαια: Τα highlights του αγώνα Καλαμάτα-Ηρακλής

Τσορμπατζόγλου: «Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια με την γκρίνια του Τάισον, έπρεπε να μπει ένα τέλος - Αυτός πήρε την απόφαση»

TAGS: Ξάνθη