Έτσι, η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία παρακινεί τους φίλους της να βοηθήσουν παίκτες, προπονητές και διοίκηση στην ύστατη προσπάθεια για παραμονή, την οποία άπαντες μέσα στο σύλλογο πιστεύουν και για αυτό έβαλε εισιτήριο 1 ευρώ στην αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Αρκαδικό για τη 12η αγωνιστική.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Φίλες και φίλοι, το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έκλεισε για μας το 2015 όχι σίγουρα με τον ιδανικότερο τρόπο.
Όλοι μας είμαστε στενοχωρημένοι για τα άσχημα αποτελέσματα, αλλά υπάρχουν δύο λύσεις σε μία μάχη!

Εμείς σαν διοίκηση, τεχνικό τιμ και παίκτες, αποφασίσαμε σαν μια "γροθιά" να παλέψουμε! Μέρα με τη μέρα, αγώνα με τον αγώνα, για αυτό σας θέλουμε ΟΛΟΥΣ δίπλα μας. Το 2016 ξεκινάει το Σάββατο 2 Ιανουαρίου με έναν καθοριστικό αγώνα στην Καλαμίτσα με τον Αρκαδικό (17.00’).

Δεν πρέπει να λείψει κανείς και, για το λόγο αυτό, αποφασίσαμε να είναι αυτή η μέρα, η δική σας μέρα, η "μέρα του έκτου παίκτη" μας! Η τιμή εισιτηρίου θα είναι 1 ευρώ (!) και πρέπει το "Αλεξάνδρα Δήμογλου" να μετατραπεί και πάλι στο "κάστρο" των επιτυχιών. Και όπως λέτε και εσείς οι πιστοί φίλοι της ομάδας μας, "στα εύκολα Ένωση, στα δύσκολα… Ενωσάρα"»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»