Η ξεχωριστή σχεδίασή της εκφράζει τρία ουσιώδη χαρακτηριστικά του ιταλικού design: την αίσθηση των αναλογιών, την απλότητα και την υψηλή ποιότητα στο φινίρισμα των επιφανειών.

Ολόκληρη η «δημιουργία» επικεντρώνεται γύρω από τον οδηγό και την υπόσχεση απολαυστικών οδηγικών εμπειριών με γρήγορο τιμόνι, άμεση επιτάχυνση και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων και φρενάρισμα.

Με μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς ή τετρακίνηση, η οδήγηση είναι κάτι περισσότερο από ένας φόρος τιμής στις πιο αυθεντικές διαδρομές του θρύλου της Alfa Romeo: είναι επίσης μία τεχνική λύση η οποία εγγυάται υψηλές επιδόσεις και εκπληκτική απόλαυση.
Τελευταία λέξη της τεχνολογίας, καινοτόμοι κινητήρες: ένας εξακύλινδρος με 510 ίππους, εμπνευσμένος από τεχνολογίες της Ferrari, ο νεός κινητήρας πρότυπο της μάρκας θα παρουσιαστεί στην έκδοση Quadrifoglio.

Οι επιδόσεις είναι συναρπαστικές: από 0 έως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,9 δευτερόλεπτα.

Ιδανική κατανομή βάρους (50/50 μεταξύ των δύο αξόνων), εξελιγμένες αναρτήσεις (η εμπρός είναι μία αποκλειστικότητα της Alfa Romeo) και το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης στην αγορά...

www.driveandtravel.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube