Νέα μοντέλα

Η MG επιστρέφει στην Ελλάδα

Στη μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα της MG, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου Συγγελίδη

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από την Ελλάδα, η MG επιστρέφει στη χώρα μας κάτω από την «ομπρέλα» του ομίλου Συγγελίδη, που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις Peugeot, Citroen, Opel, DS και Mazda) και φέρνει όλα τα νέα μοντέλα της MG, τα οποία θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση & Electromobility 2023» στο εκθεσιακό κέντρο, Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO), από το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023.

Χρυσός χορηγός της Έκθεσης είναι ο όμιλος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, καθώς και στο συνέδριο για την αυτοκίνηση και τις νέες τεχνολογίες, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου με χορηγούς όλες τις εταιρείες που μετέχουν στην έκθεση.

Αυτή τη στιγμή η γκάμα της MG στην Ελλάδα βρίσκονται τα ηλεκτρικά MG4, MG5, MG ZS (και βενζινοκίνητο με 2 διαφορετικά μοτέρ), αλλά και το plug-in hybrid MG EHS. Αξίζει να σημειωθεί ότι το MG4, που λανσαρίστηκε το φθινόπωρο του 2022, έχει καταφέρει να βρίσκεται μέσα στα κορυφαία σε πωλήσεις ηλεκτρικά μοντέλα στην Ευρώπη αυτή τη χρονιά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x