Τελευταία ενίσχυση ξένου για τον Απόλλωνα.

Η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ομάρ Καλχούν, κλείνοντας έτσι την εξάδα των μη γηγενών παικτών στο ρόστερ της.

Φέτος, ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στην Οκάπι του Βελγίου και τους OSE Lions της Ουγγαρίας, όπου είχε κατά μέσο όρο 17,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ, σε 15 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων 1926, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικάνο γκαρντ Omar Calhoun (1,98, 29 ετών).

O Omar Calhoun ξεκίνησε την καριέρα του από το Κολλέγιο Uconn και στη συνέχεια έπαιξε για αρκετά χρόνια στο NCAA φορώντας τη φανέλα του Κονέκτικατ. Ακολούθως έκανε πορεία στην Ευρώπη όπου έχει αγωνιστεί σε Φινλανδία, Ιταλία, Ρωσία, Πολωνία και Ουγγαρία.

Συγκεκριμένα το νέο απόκτημα μας, πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας με την ομάδα OSE Lions. Εκεί σε 15 παιχνίδια είχε μ.ο. 17,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ, 0,9 κλεψίματα , 1,6 λάθη μένοντας στο παρκέ σχεδόν 31 λεπτά. Συνολικά είχε 27/83 δίποντα με 32,5%, 54/139 τρίποντα με 38,8% και 47/53 βολές με 88,7%
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού