Στον Απολλώνιο Κερατσινίου θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η Βασιλική Διάλλα. Η νεοφώτιστη στη Volley League γυναικών ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης κεντρικής, η οποία κατέκτησε το Κύπελλο με την ΑΕΚ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας περάσει στο παρελθόν από Μαρκόπουλο κι ΑΟ Θήρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Βασιλική Διάλλα (κεντρικός).

Σε μια πρώτη δήλωσή της, η Βασιλική ανέφερε πως: "Είμαι πολύ χαρούμενη που εντάσσομαι στην ομάδα του Απολλώνιου για τη νέα σεζόν. Εύχομαι μια χρονιά με υγεία, με δουλειά και σκληρή προπόνηση μέσα στο γήπεδο να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και όλη τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν".

Ευχόμαστε στη Βασιλική καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σκουλικάρης: «Υπερεκτιμήσαμε τον αντίπαλο, πίστεψα στην ανατροπή»

Καρέλια: «Δουλέψαμε πολύ για να φτάσουμε σε αυτή τη μεγάλη στιγμή»

Οτσάλ: «Αξίζαμε το τρόπαιο - Είμαι πολύ συγκινημένος, ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη»

Η «Χρυσή Βίβλος» του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών: Ιστορική κατάκτηση Πανιωνίου, «έπιασε» τέσσερις ομάδες

Ιστορικός Πανιώνιος, λύγισε τον Α.Ο. Θήρας και σήκωσε το Κύπελλο για πρώτη φορά!

Νίκησε «καθαρά» τον Πήγασο και επιστρέφει στη Volley League μετά από 21 χρόνια το Ρέθυμνο!

ΑΟ Θήρας-Πανιώνιος: Ώρα κούπας στη Χαλκίδα για το βόλεϊ Γυναικών!

Οι προτάσεις του ΠΑΣΑΠΠ προς τους φορείς για τη βιωσιμότητα του βόλεϊ ανδρών στην Ελλάδα

Οτσάλ: «Περιορίσαμε τα λάθη μας από το δεύτερο σετ κι έπειτα, ευχαριστούμε τον κόσμο»

Παράπονα για τη διαιτησία από τον Κοβάσεβιτς: «Το αποτέλεσμα δεν κρίθηκε ολοκληρωτικά μέσα στο γήπεδο»