Πιο δύσκολα από ό,τι αναμενόταν, η Φενέρμπαχτσε διατήρησε το αήττητό της στο Top 16 νικώντας με 86-73 την Τσεντεβίτα στην Πόλη.

Το αρχικό 27-12-χάρη σε ένα 18-0 των γηπεδούχων, προμήνυε ένα εύκολο βράδυ για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ωστόσο οι Κροάτες με όπλο την άμυνά τους πλησίασαν στον πόντο στο φινάλε της τρίτης περιόδου (62-61). Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα τρίποντα των Ντατόμε, Σλούκα και Χίκμαν έκαναν τη διαφορά για τη Φενέρ.

Κορυφαίοι των νικητών ήταν οι Λουίτζι Ντατόμε με 19 και Έκπε Ούντο με 17 πόντους, ενώ ο Κώστας Σλούκας είχε σημαντική συμβολή με 11 πόντους (4/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 0/1 βολή), 1 ασίστ και 1 λάθος σε 21:38. Ο Μίρο Μπίλαν και ο Τζέιμς Γουάιτ είχαν από 13 πόντους για την επόμενη αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

Δεκάλεπτα: 27-12, 40-33, 62-61, 86-73.

Φενέρμπαχτσε: Χίκμαν 11, Ερσέκ, Ούντο 17, Άντιτς 8, Μπογκντάνοβιτς 5, Σλούκας 13, Βέσελι 12, Κάλινιτς, Ντίξον 3, Ντατόμε 19.

Τσεντεβίτα: Πούλεν 12, Γουάιτ 13, Πίλεπιτς 8, Μπάμπιτς 7, Ζγκάνετς 2, Γουόκερ 11, Μπίλαν 13, Γκόρντιτς 4, Αράποβιτς 3.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Nunn... better: Έγραψε ιστορία στη Euroleague με 23 πόντους σε ένα δεκάλεπτο ο Αμερικανός!

«Έδειξε πόσο έλειψε ο Ναν - Παναθηναϊκός με χαρακτήρα μεγάλης ομάδας»: Το σχόλιο Πετρίδη για το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη

Μαρτίνεθ: «Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες - Ελίτ παίκτης ο Ναν»

Μήτογλου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μεγάλη νίκη, έχουμε περιθώρια βελτίωσης - Δεν κατάλαβα πότε έβαλε 25 πόντους ο Ναν»

Ναν: «Σας είχα πει ότι ο MVP είναι εδώ - Με βοήθησε με τις αλλαγές ο Ομπράντοβιτς»

Ομπράντοβιτς για Ναν: «Αγαπάει το μπάσκετ, δουλεύει σκληρά - Χρειάζεται υπομονή, έχει περισσότερα ματς από προπονήσεις»

Θύμισε... Γιόκιτς με φοβερά νούμερα ο Λεσόρ: «Δεν είμαι κουρασμένος, αυτή είναι η δουλειά μας»

Συστήθηκε ξανά με απίθανη εμφάνιση ο Ναν: «Μεγάλη νίκη, βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Μαρτίνεθ: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες στην παράταση, δεν έπρεπε να στείλουμε Ναν-Φρανσίσκο στις βολές»

Ομπράντοβιτς: «Παίξαμε καλά στην επίθεση, πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνα - Όλοι ξέρουμε την ποιότητα του Ναν»