Την έφεση του Παναθηναϊκού για την υπόθεση του Σεμπάστιαν Λέτο απέρριψε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.
Σε ότι αφορά την υπόθεση του Γιώργου Κουτρουμπή, με τον οποίο βέβαια οι πράσινοι βρίσκονται σε επαφές, το «Τριφύλλι» καλείται να καταβάλει το ποσό των 304.000 ευρώ στον αμυντικό της Σταντάρ Λιέγης.
Αναλυτικά:
«Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 204/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή MLADEN PETRIC.
Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την κρινόμενη έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ. 200/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή SEBASTIAN EDUARDO LETO.
Δέχεται κατά τύπους και ουσία την έφεση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ κατά της υπ΄αριθμ. 201/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Απορρίπτει ότι κρίθηκε απορριπτέο, όπως στο σκεπτικό
Δέχεται εν μέρει την προσφυγή. Υποχρεώνει την καθής να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των ( 304.398,39) νομιμοτόκως από την επίδοση της ένδικης προσφυγής μέχρι την εξόφληση».