Μηνύματα ενόψει Ιανουαρίου έστειλε ο Μάρκο Σίλβα, μέσω της αποστολής που ανακοίνωσε για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Τετάρτης (16/12, 19:30) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 38χρονος τεχνικός άφησε εκτός αρκετούς από τα βασικά του «εργαλεία» και συγκεκριμένα τους Ντα Κόστα, Ρομπέρτο, Ομάρ, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Τσόρι. Ωστόσο, δεν πήρε μαζί τους και κάποιους από τους παίκτες που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής και κάποιος θα… πόνταρε ότι θα τους δοκιμάσει στο αυριανό ματς. Όπως οι Ερνάνι, Γιαννιώτας, Τζανδαρης, Πουλίδο, Αυλωνίτης, Μπεν, Γούτας.

Κανονικά γυμνάστηκε εκ νέου ο Φουστέρ και είναι στην 18αδα, το πρόγραμμά του συνέχισε ο Μπουχαλάκης, θεραπεία έκανε ο Πουλίδο.

Στην τακτική, την ανάπτυξη του παιχνιδιού, αλλά και συνολικά την επιθετική λειτουργία έριξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή.

Αναλυτικά: Μποτία, Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Φουστέρ, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Πάρντο, Σάλιακας, Σαλίνο, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!