Η Αρέτα Κονόμη αποφάσισε σήμερα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, μετά από μακροχρόνια καριέρα στο βόλεϊ γυναικών με τις φανέλες των Μαρκόπουλου, Ολυμπιακού κι Εθνικής Ελλάδας.

Η δήλωση της 32χρονης λίμπερο στο olmpiacossfp.gr:

«Ποτέ δεν μου άρεσαν οι αποχαιρετισμοί. Ήρθε όμως η πιο δύσκολη ώρα μετά από τόσα χρόνια να χαιρετήσω την ομάδα που τόσο έχω αγαπήσει. Φεύγω σίγουρα γεμάτη και πολύ «πλουσιότερη» από αμέτρητες όμορφες αναμνήσεις, επιτυχίες, χαρές όμως και λύπες αλλά κυρίως γεμάτη από φιλίες ζωής και ανθρώπους που δεθήκαμε και τους θεωρώ πλέον οικογένεια! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους προπονητές και το επιτελείο που συνεργάστηκα και ο καθένας του συνέβαλε στο να με κάνει καλύτερη αθλήτρια και άνθρωπο!
Ευχαριστώ τις φανταστικές συμπαίκτριες, Ελληνίδες και ξένες που είχα όλα αυτά τα χρόνια και ΜΑΖΙ έχουμε κλάψει, γελάσει, πονέσει, πανηγυρίσει όλους αυτούς τους τίτλους, και που χωρίς αυτές τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο. Δεν θα πω ονόματα γιατί ξέρετε ποιες είστε και εσάς σας αγαπάω ΛΙΓΟ παραπάνω!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Νίκο Κατσιούρα που ήταν πάντα εκεί και τα έκανε όλα να φαίνονται δεδομένα και ευκολότερα, ενώ φυσικά δεν ήταν!

Τέλος δεν μπορώ να μην αναφερθώ και σε όλους τους ανθρώπους της διοίκησης και προσωπικά στον κ. Κουντούρη που πάντα ήταν εκεί και που πάντα πίστευαν σε εμάς καθώς και στον κόσμο του Ολυμπιακού που μας έχει αγαπήσει και μας στηρίζει χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερο! Αυτή η ομάδα αξίζει πολλά και ακόμα παραπάνω!!!

Κάνω λοιπόν μια νέα αρχή και ανοίγονται νέοι ορίζοντες για μένα, όμως πάντα θα είμαι κοντά να στηρίζω και να χειροκροτώ αυτή την ομάδα αλλά πλέον από την κερκίδα. Θα τα λέμε συχνά...».


Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» είπαν το δικό τους αντίο στην Κονόμη:

«Για πάντα εδώ. Ένα standing ovation για την Αρέτα Κονόμη είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για να τιμήσουμε μια μεγάλη αθλήτρια, η οποία με τη σειρά της αγάπησε ανιδιοτελώς τον Ολυμπιακό και τίμησε την ερυθρόλευκη φανέλα όλα αυτά τα χρόνια. Με την απόφασή της να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, αφήνει μεγάλο κενό στο άθλημα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι το ήθος της θα της επιτρέψει να διακριθεί σε άλλους τομείς της ζωής. Αρέτα ψυχάρα Ολυμπιακάρα, σε ευχαριστούμε για όλα!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Κιαπίνι: «Πιεστήκαμε πολύ από μια ποιοτική ομάδα, αλλά μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα»

Άγγιξε μυθική ανατροπή, λύγισε στο tie break, αλλά μπορεί την κούπα στην Αθήνα ο Παναθηναϊκός!

«Ντόπες» των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ομάδα βόλεϊ γυναικών κατά την αναχώρησή της για το γήπεδο του τελικού!

Volley League: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 1η αγωνιστική σε playoffs και playouts

Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τους «πράσινους» οπαδούς σήμερα στο Πέζαρο ενόψει του τελικού

Παναθηναϊκός: Βγήκαν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια της ρεβάνς με Βαλεφόλια

Bαλεφόλια-Παναθηναϊκός: Ιστορική επιστροφή σε ευρωπαϊκό τελικό για τα «φίνα κορίτσια»

Πολυτιμότερος της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών ο Γκάσμαν

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός στο πλευρό των «φίνων κοριτσιών» πριν τον τελικό του Challenge Cup