Αποτυχημένη εκ του αποτελέσματος χαρακτηρίζει δημοσίευμα στο Ισραήλ την απόφαση του Ολυμπιακού προ δύο ετών να αποχωρήσει από τις εγχώριες διοργανώσεις.

«Πρωτοπόροι χωρίς στόχο: Το πείραμα του Ολυμπιακού τελείωσε με αποτυχία», είναι ο τίτλος στο Sports Walla που αναφέρει: «Όλη η Ευρώπη περίμενε να δει τα αποτελέσματα της απόφασης της ελληνικής ομάδας, αλλά μετά από δύο χρόνια εκτός playoffs στην Ευρωλίγκα, φαίνεται πως ήταν αποτυχημένη… Ο Ολυμπιακός μετά από μόλις 34 παιχνίδια πάει διακοπές».

Στη συνέχεια το άρθρο αναφέρει πως «… όλα δείχνουν πως ο Ολυμπιακός πήρε τη στρατηγική απόφαση να επιστρέψει τη νέα σεζόν στην Α1» και προσθέτει πως «… οι σχέσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Σπανούλη και το Πρίντεζη δεν είναι καλές».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι

Απόντος του Παναθηναϊκού η συνάντηση ΕΟΚ με Big 5 για τη διαιτησία

Το Περιστέρι ανακοίνωσε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό με τον Κολοσσό

Basketnews: «Μικρότερα τα ποσά για το deal Γουόκαπ από όσα αναφέρθηκαν στην Ελλάδα-Πλήρωσε και ο ίδιος»

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός στο TikTok: Το βίντεο με Ντόρσεϊ, Βεζένκοφ και Μιλουτίνοφ