Στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο έξι αναβληθέντα ματς για την Α1 Εθνική κατηγορία πινγκ πονγκ, ώστε να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα μέχρι την έκτη και προτελευταία για τον πρώτο γύρο αγωνιστική.

Στην αίθουσα της ΧΑΝΘ στο κλειστό γυμναστήριο «Μίμης Τσικίνας» θα βρεθούν ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, ο ΟΕΑ Θεσσαλονίκης, ο Άρης Νικαίας κι ο ΑΣΕΑ Καβάλας.

Οι συναντήσεις αυτές για την τέταρτη, την πέμπτη και την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ήταν να γίνουν στη «νύμφη του Θερμαϊκού» στις 9 και 10/11, αλλά αναβλήθηκαν ύστερα από αίτημα του Ολυμπιακού λόγω της συμμετοχής του Σουηδού Τρουλς Μέρεγκορντ στο WTT Champions της Φρανκφούρτης.

Η τελευταία αγωνιστική δραστηριότητα στο 2024 έχει ζωηρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ως μεγάλο φαβορί του διημέρου, ο Ολυμπιακός θέλει ν’ αυξήσει το απόλυτο των νικών, να ισοβαθμήσει με τον, επίσης, αήττητο Παναθηναϊκό και να πάει μαζί του στην κορυφή στο πολυαναμενόμενο ντέρμπι στις 12 Ιανουαρίου για την έβδομη αγωνιστική. Στη Θεσσαλονίκη έχει τον Κροάτη Πουκάρ από τους ξένους κι ακόμα τους πρωταθλητές μας, Σγουρόπουλο, Ρηνιώτη και Σταματούρο.

Από κει και πέρα, ο τοπικός ΟΕΑ, ο Άρης Νικαίας κι ο ΑΣΕΑ Καβάλας «κυνηγούν» στο τελευταίο σαββατοκύριακο του έτους τα πρώτα θετικά τους αποτελέσματα στη σεζόν. Συγκατοικούν στην έκτη θέση με 3 βαθμούς κι απομένει να δούμε ποιοι θα καταφέρουν να βελτιώσουν τη θέση τους.


Το πρόγραμμα των αγώνων:

Το Σάββατο στις 11:00:
ΟΕΑ Θεσσαλονίκης - ΑΣΕΑ Καβάλας
Άρης Νικαίας - Ολυμπιακός

Το Σάββατο στις 14:00:
Ολυμπιακός – ΟΕΑ Θεσσαλονίκης
ΑΣΕΑ Καβάλας – Άρης Νικαίας

Την Κυριακή στις 10:00:
Άρης Νικαίας - ΟΕΑ Θεσσαλονίκης
ΑΣΕΑ Καβάλας – Ολυμπιακός


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α1 ΑΝΔΡΩΝ (σε 6 αγωνιστικές):
1. Παναθηναϊκός ΑΟ 12
2. ΑΕΚ 10
3. Πέρα Αθηνών 9
4. ΑΟ Ταταύλα 8
5. Ολυμπιακός ΣΦΠ 6 (σε 3 αγώνες)
6. Άρης Νικαίας 3 (σε 3 αγώνες)
-. ΑΣΕΑ Καβάλας 3 (σε 3 αγώνες)
-. ΟΕΑ Θεσσαλονίκης 3 (σε 3 αγώνες)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες

Μεταγραφές πινγκ πονγκ περιόδου 2026-2027: Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Σλοβένο Γιόργκιτς κι ο Παναθηναϊκός τη Γιαπωνέζα Όγιο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μένουν στο κυνήγι της προνομιούχου 17ης θέσης οι παίδες

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Με τρεις νίκες στον όμιλο οι νεάνιδες προχώρησαν στα πλέι οφ 1