Στον «αέρα» το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, αφού οι διαιτητές της Super League αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντα τους επ’ αόριστον.

Η απόφαση που πάρθηκε από τους διαιτητές της Super League ήταν ομόφωνη, με την αποχή τους να ξεκινάει από την 17η αγωνιστική εν τέλει, κάτι που σημαίνει ότι εκτός των άλλων επηρεάζεται και η διεξαγωγή των ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και Άρη-ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αναμένεται ως το βράδυ της Δευτέρας να στείλουν επίσημα την απόφαση τους σε ΕΠΟ και Super League, διαμαρτυρόμενοι για τα φαινόμενα των τελευταίων ημερών που τους βάζουν στο στόχαστρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ποιος παίρνει τη θέση του Καλογερόπουλου στο ρόστερ του Ολυμπιακού»

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς σκέφτεται μόνο το πρότζεκτ της ΑΕΚ - Στο προσκήνιο οι ανανεώσεις των Πινέδα και Γιόβιτς»

Αρχηγών συνέχεια: Έδεσε και Σταυρόπουλο ο Ατρόμητος!

Αθανασίου: «Καθοριστική για τον σχεδιασμό η άφιξη Νίστρουπ - Οι υποθέσεις Ράστοντερ, Ζαγαρίτη και οι μεταγραφές»

Ολυμπιακός: Σημαντική αλλαγή για τους περυσινούς κατόχους διαρκείας

Τσακίρης: «Η εισήγηση Νίκολιτς-Ριμπάλτα για τις πωλήσεις στην ΑΕΚ - Ποιο νεαροί θα πάνε στην προετοιμασία»

Τσορμπατζόγλου: «Κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά για Λουτσέσκου - Όλα ανοιχτά για τον αθλητικό διευθυντή»

Δεσύλλας: «Ο Ζαγαρίτης, ο τερματοφύλακας και τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα του Παναθηναϊκού»

Τσανάκας: «Το ΟΚ του Λόπεθ και τα χαρακτηριστικά του έτερου χαφ»

Ανανέωσε με Χουτεσιώτη μέχρι το 2028 ο Ατρόμητος