Μετ’ εμποδίων ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (18:30). Ο Μιχάλης Πελεκάνος είχε πάρει σχετική άδεια και δεν προπονήθηκε, λόγω του ξαφνικού θανάτου της γιαγιάς του, ωστόσο θα παίξει κανονικά την Κυριακή.

Τα απρόοπτα για τους Θεσσαλονικείς συνεχίστηκαν με τον Βασίλη Ξανθόπουλο. Ο Έλληνας γκαρντ έβγαλε μόνο ένα μέρος του προγράμματος, λόγω του ότι ανέβασε πυρετό. Όπως και να ‘χει πάντως, αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να ενισχύσει τον Δημήτρη Πρίφτη στην προσπάθεια για την μεγάλη πρόκριση στον τελικό.

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης έδωσε το στίγμα του για την σπουδαία αναμέτρηση της ομάδας του και κράτησε χαμηλά την μπάλα: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας είναι μεγάλης δυναμικότητας, με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Ξέρουμε πως είναι ένας σημαντικός αγώνας, ένα νοκ άουτ παιχνίδι που δίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Γνωρίζουμε πως το φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Στόχος μας είναι να είμαστε όσο πιο συνεπής γίνεται σε ότι αφορά στα δικά μας αγωνιστικά κομμάτια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

TAGS: Άρης