Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή. Δίνει αρκετή ικανοποίηση όμως και σ’ αυτόν που… του παίρνει ισοπαλία.

Κάπως έτσι σκέφτεται και ο Φερνάντο Γοδόι, που εμφανίστηκε χαρούμενος στη NOVA για το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός πήρε τον πόντο (1-1) από έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο όπως ο Ατρόμητος.

«Πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες που έχουμε παίξει. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, καταφέραμε γρήγορα και ισοφαρίσαμε και στη συνέχεια κρατήσαμε το ματς. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε αυτό το αποτέλεσμα κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτώμενος, δε, για το ποιο ήταν το σημείο «κλειδί» στην επιτυχία του Παναιτωλικού, σημείωσε: «Ξέραμε ότι ο Ατρόμητος έχει πολύ καλούς παίκτες στο κέντρο, οι οποίοι δημιουργούν παιχνίδι και ο σκοπός μας ήταν να τους μπλοκάρουμε. Να μην μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναστασίου: «Δεν θυμάμαι όσα χρόνια είμαι στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός να έχει τέτοια ποιότητα»

Μονεμβασιώτης στον ΣΚΑΪ: «Ξεκάθαρη κλοπή, επικίνδυνοι διαιτητές - Θέλουμε ξένους στα ματς του Ηρακλή»!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό τη νίκη του ΠΑΟΚ και το «μπλοκάρισμα» της ΑΕΚ

Νίστρουπ: «Οι παίκτες είναι πεινασμένοι να κερδίσουν για τον Παναθηναϊκό - Θα προτιμούσα να μην είμαι πρώτος τώρα»

Σαββόπουλος: «Όταν άρχισαν τα δύσκολα για τον Άρη, γνώρισε δύο ήττες - Παιδαριώδες λάθος του Μπασίρου στο δεύτερο γκολ»

Τσορμπατζόγλου: «Ένας ΠΑΟΚ με διαφορετική οπτική - Να βγάλει την ίδια ψυχή στη συνέχεια»

Κετσετζόγλου: «Οι αλλαγές του Νίκολιτς δεν βοήθησαν, MVP ο Μπρινιόλι - Δεν έχει χαθεί τίποτα για την ΑΕΚ, αλλά…»

Ενόχληση στον προσαγωγό και μαγνητική για Ταμπόρδα

Ουναΐ: «Ήθελα να σκοράρω γρήγορα και τα κατάφερα, να συνεχίσουμε έτσι»

Νίστρουπ: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ - Να είμαστε ταπεινοί παρά το 4/4»