Διέρρευσε η ενδεκάδα της Αργεντινής για τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Κροατία στο «Lusail Stadium». Συγκεκριμένα, ο Λιονέλ Σκαλόνι δεν ξεκινά και πάλι τον Ντι Μαρία καθώς δεν μπορεί να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο, οπότε πιθανότατα θα έρθει από τον πάγκο στην εξέλιξη του ματς.

Με διάταξη 4-4-2, ο Ντίμπου Μαρτίνες είναι στην εστία και οι Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι και Ταλιαφίκο στην άμυνα. Παρέδες, Έντσο Φερνάντες, Ντε Πολ και ΜακΆλιστερ στα χαφ, με τον Μέσι σε ελεύθερο ρόλο στο πλάι του Άλβαρες.

Αργεντινή: Ντίμπου Μαρτίνες - Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ταλιαφίκο - Παρέδες, Έντσο Φερνάντες, Ντε Πολ, ΜακΆλιστερ – Μέσι, Άλβαρες.

Υπενθυμίζεται πως εκτός αποστολής είναι οι τιμωρημένοι Ακούνια και Μοντιέλ.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»

Ένα 14χρονο ball-boy ήταν ο δράστης που άφησε τον Ντοναρούμα δίχως σκονάκι στα πέναλτι του Βοσνία – Ιταλία!

Ροναλντίνιο: «Ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος στον κόσμο»

Έπαθε αφυδάτωση ο Χάμες Ροντρίγκες!

Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ιταλία, παρελθόν και ο Μπουφόν!

Τέλος από την προεδρία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ο Γκραβίνα!