Ο Άρης Betsson υποδέχεται το Περιστέρι Betsson, αύριο (17/01, 16:00, ERTSPORTS3) στο «Nick Galis Hall», για την πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της φάσης των Play In του Κυπέλλου και είναι νοκ άουτ. Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα (16/01) με μία μεσημεριανή προπόνηση, στην οποία ο Ιγκόρ Μίλιτσιτς είδε όλους τους διαθέσιμους παίκτες να δίνουν το «παρών».

Πριν από την προπόνηση, το προπονητικό επιτελείο ανέλυσε τον προσεχή αντίπαλο με τη χρήση βίντεο. Υπενθυμίζουμε ότι με απόφαση του Κροάτη τεχνικού, τρεις παίκτες τέθηκαν μέχρι νεωτέρας εκτός ομάδας. Πρόκειται για τον γκαρντ Μπριν Φορμπς, τον πάουερ φόργουορντ Γιώργο Γκιουζέλη και τον σέντερ Στίβεν Ίνοχ.

Ο άμεσος συνεργάτης του Μίλιτσιτς, Χρήστος Χασανίδης, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Θέλουμε την πρόκριση στο Final 8 του Κυπέλλου και για να την κατακτήσουμε, πρέπει να βγάλουμε στο παρκέ τον καλό εαυτό μας, με συγκέντρωση και πίστη στο πλάνο μας.

Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία στη διάρκεια της σεζόν έχει δείξει τις δυνατότητές της. Παίξαμε πρόσφατα με το Περιστέρι και δε θέλουμε να επαναληφθεί ένα ντέρμπι ως το τέλος.

Για να κερδίσουμε αύριο, πρέπει να είμαστε «φίζικαλ» στην άμυνα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να βελτιωθούμε αρκετά στο κομμάτι των ριμπάουντ. Εάν κάνουμε αυτά, θα συνδυαστεί και με το γρήγορο παιχνίδι που επιδιώκουμε στο επιθετικό κομμάτι, γεγονός που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γουόρντ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ξεχωρίζω την Ευρωλίγκα, όμως θα θυμάμαι για πάντα και το πρωτάθλημα»

Αγγελόπουλοι: «Μας βάζετε στο ίδιο καζάνι, αλλά ο αντίπαλος κάνει 3.000 αναρτήσεις - Ξεπεράστηκαν κάποια όρια»

Μπαρτζώκας: «Ήταν μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία μας»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το Game 5 και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό

Πίτερς: «Μαγική σεζόν - Όλες οι δύσκολες στιγμές άξιζαν για αυτό»

Παπανικολάου: «Φώναξα τα τέσσερα παιδιά στην απονομή γιατί είναι σημεία αναφοράς - Θέλω να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

«Ιστορική νίκη για Ολυμπιακό, έδειξε πόσο αδίκησε τον εαυτό του ο Αταμάν»: Το σχόλιο Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ

Γιαννακόπουλος: «Καταφέραμε να δουν πλέον ακόμα και οι τυφλοί - Αξίζατε να είστε πρωταθλητές»!

Η απονομή του τροπαίου στον Ολυμπιακού και η κίνηση σεβασμού και αναγνώρισης του Παπανικολάου!

MVP των τελικών ο ασταμάτητος Φουρνιέ: «Τώρα θέλω απλώς να απολαύσω το καλοκαίρι μου»

TAGS: Άρης