Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας είναι προγραμματισμένο στις 3 το μεσημέρι, αφού ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν τη νίκη με την οποία θα ξεφύγουν στο +9 από την «Ένωση», η οποία από τη μεριά της βρίσκεται σε δύσκολο φεγγάρι και αποτελεί μονόδρομο το «τρίποντο» με το οποίο θα εκμεταλλευτεί ενδεχόμενες απώλειες που θα έχουν στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη για να παραμείνει ζωντανή για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του πρωταθλήματος.

Οι ενδεκάδες

Ο γηπεδούχος Άρης θα υποδεχθεί με 4-2-3-1 την ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Την εστία των Θεσσαλονικέων θα υπερασπιστεί ο Κουέστα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σούντγκρεν, Ροζ, Δεληζήση και Σάκιτς. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σάσα και Τζέγκο. Οι Σίλβα, Μπερτόγλιο και Γκάμα θα παίξουν πίσω από τον Μάνο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σιαμπάνης, Γκαρσία, Μπρούνο, Μαντσίνι, Ματίγια, Γκάνεα, Μήτρογλου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης και Μαρτίνης. Εκτός έμειναν οι Κάτσε, Μπεναλουάν και Ιωάννου.

Η φιλοξενούμενη ΑΕΚ θα παίξει στη Θεσσαλονίκη με 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Σβάρνα και Μιτάι. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Γαλανόπουλος. Στην επίθεση θα παίξουν οι Γκαρσία και Μάνταλος στα άκρα, ενώ ο Ανσαριφάρντ θα είναι στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Λόπες, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα και Κοσίδης. Εκτός είναι οι Νταντσένκο, Μαχαίρας, Χνιντ, Λάτσι, Μπακάκης, Ραντόνια και Χριστόπουλος, Σαρδέλης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα, και οι Σάκχοφ, Σιμόες.

Η προϊστορία

Στα έξι τελευταία τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα δεν έχει νίκη γηπεδούχος! Η ΑΕΚ έχει κερδίσει τα μισά ακριβώς παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, 58 από τα 116. Στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ έχει τρεις νίκες, στην Αθήνα ο Άρης μια και δύο ισοπαλίες. Η νίκη του Άρη σταμάτησε ένα σερί επτά επίσημων αγώνων τους, που η ΑΕΚ ήταν αήττητη. Οι πέντε ήταν για το πρωτάθλημα.

Οι διαιτητές

Την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ορίστηκε να διευθύνει ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζουκ, Μεσλίνκα και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Στούκαν (Κροατία) και Δημόπουλος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»