Κι επισήμως στον Άρη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μονακό και Φούλαμ.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Ελλάδα, πέρασε σήμερα από τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους Θεσσαλονικείς.

Ο Καμαρά άνηκε από το 2017 στη Φούλαμ και ενδιάμεσα δόθηκε δανεικός στη Μαλάτιασπορ και στην Ντιζόν, με την οποία είχε 10 συμμετοχές και 1 γκολ την περυσινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Aboubakar Kamara με μεταγραφή από την Fulham.

Ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών με την ομάδα μας.

Ο Kamara γεννήθηκε στο Γκονές της Γαλλίας στις 7 Μαρτίου 1995 και μεγάλωσε σε μια πολυμελή οικογένεια με καταγωγή από τη Μαυριτανία και τη Σενεγάλη.

Από μικρή ηλικία εντάχθηκε στις ακαδημίες της Monaco, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Amiens (45 συμμετοχές, 16 γκολ, 3 ασίστ), αποτέλεσαν το «σκαλοπάτι» για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, τη μεταγραφή του στη Fulham.

Σε 85 συμμετοχές στην Αγγλία, σε Premier League και Championship, ο Kamara πέτυχε 14 γκολ και μοίρασε έξι ασίστ.

Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Dijon (10 συμμετοχές, 1 γκολ), ενώ έχει δοκιμάσει την τύχη του και εκτός Γαλλίας σε Kortrijk και Malatyaspor.

Τη φετινή σεζόν, ολοκλήρωσε την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα της Fulham, αγωνίστηκε στην πρώτη αγωνιστική της Championship και από σήμερα ο Γάλλος επιθετικός ανήκει στην οικογένεια του ΑΡΗ.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκολιτς: «Μάλλον στο δρόμο της επιστροφής ο Κουτέσα, δεν υπάρχει θέμα με τον Γκεοργκίεφ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και την ισοπαλία του Ολυμπιακού στον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός δίδαξε fair play με μια ξεχωριστή κίνηση για τον Ελ Κααμπί

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα Νίστρουπ για διάταξη και πρόσωπα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Ουναΐ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Ελ Κααμπί

Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Να είναι δυνατός και να έχει υπομονή, είμαστε όλοι μαζί του»

Γρηγορίου :«Ο Φαμπιάνο δεν αναπληρώνεται - Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Κετσετζόγλου: «Με σωστή νοοτροπία η ΑΕΚ - Σε τρία ματς στη Φιλαδέλφεια έχει βάλει 13 γκολ»

Η «μαγεία» Μάγερ και ο εκτελεστής Βάργκα: Τα highlights από την πεντάρα της ΑΕΚ στον Άρη

Νίκολιτς: «Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο - Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα σε μια πολύ μεγάλη και απαιτητική σεζόν»

TAGS: Άρης