Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Θυμίζει Βαλμπουενά ο Γκιτάν»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Άρη, Αλέξης Σαββόπουλος.

Στον επόμενο ποδοσφαιριστή που ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Άρη, Ραφίκ Γκιτάν, αναφέρθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολύ καλές κινήσεις στα χαρτιά από τον Άρη. Έχω εντυπωσιαστεί από τον Εντιαγέ που είναι στο 60% και κάνει διπλές προπονήσεις για να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης», ανέφερε αρχικά.

«Έχει πολύ καλές κινήσεις και τοποθετήσεις στο γήπεδο. Με τον Σάσα θα συνδέσουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι που αποτυπώνεται και στο μυαλό του Άκη Μάντζιου».

Στη συνέχεια μίλησε για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά και για τον Ραφίκ Γκιτάν που είναι ο επόμενος που αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη: «Περιμένουμε σήμερα τον Καμαρά, στις 20:00. Περιμένουμε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Γκιτάν, που μοιάζει στο στιλ με τον ΒΑλμπουενά και στο πρόσωπο θυμίζει Φετφατζίδη. Είναι ένας παίκτης που θα μοιραστεί τη θέση με τον Μπερτόγλιο πίσω από τον φορ».

Καταλήγοντας, ο Σαββόπουλος μίλησε για τον Ιτούρμπε: «Πολύ ορεξάτος, αν και μπήκε στο τελευταίο τέταρτο. Είναι ανέτοιμος, θα είναι μετά τη διακοπή εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Θα γίνει πραγματικός χαμός στη μεσοεπιθετική γραμμή για το ποιος θα παίζει».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x