Δεν τελειώνουν τα προβλήματα στον Άρη, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα.

Κι αυτό γιατί, μετά τους παίκτες που βρέθηκαν θετικοί σε τεστ κορωνοϊού, σήμερα οι «κίτρινοι» ανακοίνωσαν και τρίτο κρούσμα!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι μετά από σχετικό έλεγχο, βρέθηκε και τρίτο θετικό κρούσμα Covid-19, το οποίο αφορά σε μέλος του επιτελείου της ομάδας μας.

Η ΚΑΕ ακολουθεί πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, της ΓΓΑ και του ΕΣΑΚΕ, με γνώμονα την υγεία όλων των μελών της ομάδας και ήδη βρίσκεται σε υψηλή ενεργητική επιτήρηση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027

Μπατής ο αντικαταστάτης του Σεγκούρα στον Προμηθέα, επιστρέφει ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ο Γιατράς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους πρώτους βραβευθέντες του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας!

Stoiximan GBL: Στόχος οι 14 ομάδες, παράθυρο για wild card

TAGS: Άρης