Τις φιλοδοξίες που τρέφει ενόψει των πλέι-οφ και την ανάγκη για μεγαλύτερη υποστήριξη από τον κόσμο του υπογράμμισε ο Άρης. Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ σημείωσε ότι η 4η θέση δεν είναι αρκετή για την ομάδα.

Δήλωσε βέβαιη λοιπόν ότι με ακόμα πιο μαζική παρουσία στις εξέδρες, θα μπορέσει να κάνει το βήμα παραπάνω και να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο με παρουσία στην πρώτη τριάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μας. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και είμαστε στην 4η θέση, μια… ανάσα από την πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της που βρέθηκαν χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης και συνέβαλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης, παραδίδοντας για μια ακόμη φορά και μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς.

Ελπίζαμε και περιμέναμε, ωστόσο, ότι στη χθεσινή ωραία βραδιά για την ομάδας μας η παρουσία και η συμμετοχή του κόσμου θα ήταν μεγαλύτερη. Αλλά κατανοούμε τις ιδιαιτερότητες των εποχών.

Από σήμερα γυρίζουμε σελίδα. Ετοιμαζόμαστε, τώρα, για τη συμμετοχή μας στα play off με στόχο να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Δεν μας αρκεί η 4η θέση…

Η ομάδα είναι έτοιμη και το δείχνει για το βήμα παραπάνω. Νιώθουμε βέβαιοι ότι θα το καταφέρουμε -και- με τη δική σας συμπαράσταση. Είναι προαπαιτούμενο αυτό. Από εδώ και πέρα δεν πρέπει να λείψει κανείς από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Στα play off ομάδα και έδρα πρέπει να “μιλήσουν” μαζί! Vamos»!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πινέδα: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, νικάμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί»

Νίκολιτς: «Ίσως χρησιμοποιώ τον Λιούμπιτσιτς περισσότερο στα άκρα - Η Σαμσουνσπόρ είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος»

Μουκουντί: «Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο - Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ ξανά στα 200 παιχνίδια με την ΑΕΚ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και την απώλεια του Παναθηναϊκού

Βαρύ διάστρεμμα στην ποδοκνημική η πρώτη εκτίμηση για Γκατσίνοβιτς!

Απάντησε στον Ροζ ο Λόβρεν: «Ποιος είπε ότι θα σήκωναν τη σημαία στο γήπεδό μας; Ποτέ!»

Κετσετζόγλου: «Σε διαρκή άνοδο η ΑΕΚ - Μοναδική κακή στιγμή ο τραυματισμός του Γκατσίνοβιτς»

Αθανασίου: «Πρέπει να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία από τον Παναθηναϊκό - Eυκαιρία να πάρουν μηνύματα κάποιοι παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Θα ήθελαν και άλλοι να κάνουν όσα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούν…»

Νίκολιτς: «Ήμασταν πολύ καλοί στο παιχνίδι, το μυαλό μας τώρα στη Σάμσουνσπορ - Δεχθήκαμε ένα ανεπίτρεπτο γκολ»

TAGS: Άρης