Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Παίζει τα ρέστα του στα πλέι οφ ο Άρης, στόχος η τρίτη θέση»

Ο Αλέξης Σαββόπουλος στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στις… ευεργετικές συνέπειες της επιστροφής των βαθμών στον Άρη, που είναι πλέον απελευθερωμένος χάρη και στον Χερμάν Μπούργος.

Με… άλλον αέρα ξεκινάει τα πλέι οφ ο Άρης, μετά την απόφαση του CAS και την επικράτηση και επί του Ολυμπιακού, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Σε τρία παιχνίδια ο Μπούργος έχει 15 βαθμούς και ο Άρης είναι τέταρτος, μπαίνει στα πλέι οφ για να παίξει τα ρέστα του και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στόχος είναι η τρίτη θέση, που δίνει απευθείας πρόκριση στην Ευρώπη του χρόνου, ανεξαρτήτως του Κυπέλλου. Θα ήταν εντελώς διαφορετικό ματς το χθεσινό χωρίς τους έξι βαθμούς. Ήταν απελευθερωμένος με τον Ολυμπιακό και για αυτό τον είδαμε να σπάει και την κακή παράδοση που είχε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το κλίμα έχει αλλάξει άρδην στους «κίτρινους» χάρη και στον Χερμάν Μπούργος και την αγωνιστική προσέγγισή του, ενώ υπάρχει ηρεμία πλέον στο παιχνίδι τους.

Ο Σαββόπουλος στάθηκε στις απουσίες του Άρη, που δεν θα υπάρχουν ωστόσο στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ, ενώ οι παίκτες που ήταν στο όριο καρτών την… σκαπούλαραν και μπαίνουν «καθαροί» σε αυτά.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x