Ξεκινάει το χτίσιμο για τον Άρη της νέας σεζόν.

Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Ρόμπερτ Παλίκουτσα και τον Τόλη Τέρζη, με τους δύο άνδρες να ρίχνουν στο τραπέζι όλα τα «καυτά» θέματα και φυσικά, ένα από αυτά είναι και το κομμάτι της ενίσχυσης των «κιτρίνων».

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ανέφερε στον 52χρονο τεχνικό τα δεδομένα που υπάρχουν στα μεταγραφικά του Άρη, ενημερώνοντάς τον σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τους στόχους της ομάδας. Πλέον από εδώ και πέρα αναμένεται να ανεβάσει στροφές η ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν αποκλείεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα. Ο στόχος είναι έως τις 12 Ιουνίου να έχουν γίνει τρεις με πέντε μεταγραφές παικτών ώστε να τεθούν στη διάθεση του Τόλη Τερζή από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Παράλληλα, στον Άρη θέλουν να προχωρήσουν και με το ξεκαθάρισμα που σκοπεύουν να κάνουν στο δυναμικό της ομάδας, αφού έχει γίνει αξιολόγηση για τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»

TAGS: Άρης