Stoiximan Super League

Τα είπαν Τερζής-Παλίκουτσα για μεταγραφικά - Κλείδωσε η προετοιμασία

Τόλης Τερζής και Ρόμπερτ Παλίκουτσα συζήτησαν για τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και το θέμα της προετοιμασίας που ξεκινά νωρίς ελέω Ευρώπης για τον Άρη.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση που είχαν ο Τόλης Τερζής και ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα. Ο προπονητής του Άρη και ο τεχνικός διευθυντής τα είπαν για αρκετή ώρα, με την «ατζέντα» να περιλαμβάνει όπως ήταν λογικό τα μεταγραφικά ζητήματα αλλά και το θέμα της προετοιμασίας που ξεκινά νωρίς φέτος για την ομάδα λόγω… Ευρώπης.

Ο Παλίκουτσα μετέφερε στον Τερζή τα αποτελέσματα που έχουν βγει μέσα από συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, ενώ τον ενημέρωσε πως δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να υπάρξουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. Όπως φυσικά οι δύο άνδρες τα είπαν και για πιθανές ανανεώσεις και αποχωρήσεις από το υπάρχον ρόστερ.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός διευθυντής ενημέρωσε τον προπονητή του Άρη σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας. Αυτή, αναμένεται να ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη και θα περιλαμβάνει ταξίδι στο Ισραήλ για φιλικά με την Μακάμπι Χάιφα.

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει πιθανότατα στη Βουλγαρία όπου θα δοθεί φιλικό μεταξύ άλλων με τον Μπότεφ, ένα ματς που θα έχει ιδιαίτερη σημασία λόγω της δολοφονίας του Τόσκο. Μάλιστα, με τον βουλγαρικό σύλλογο αναμένεται να γίνει και δεύτερο φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά στο «Κλ. Βικελίδης».

Τέλος, ο Άρης αναμένεται να δώσει άλλα δύο φιλικά εντός έδρας με ομάδες από το εξωτερικό πριν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στις 27 Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x