Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Άρης, ώστε να συμμετάσχει στο φιλικό τουρνουά «Νίκος Φάσουρας» που διοργανώνει για έκτη χρονιά το Περιστέρι στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τους διοργανωτές και τη νεοφώτιστη στη Stoiximan GBL, Μύκονο.

Στη Θεσσαλονίκη έμεινε ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και θα προφυλαχθεί. Κανονικά ταξίδεψε ο Στέλιος Πουλιανίτης, ο οποίος είχε υποστεί γαστρεντερίτιδα.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Bryce Jones, Elijah Mitrou-Long, Στέλιος Πουλιανίτης, Bryn Forbes, Ronnie Harrell, Άλεξ Αντετοκούνμπο, Arnoldas Kulboka, Γιώργος Γκιουζέλης, Steven Enoch, Jake Forrester, Βασίλης Καζαμίας, Παναγιώτης–Ραφαήλ Λέφας, Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

TAGS: Άρης