Η ημερομηνία της 21ης Ιουλίου, θα μείνει για πάντα χαραγμένη στα κιτάπια της ιστορίας του Άρη, καθώς αποτελεί ημέρα «ορόσημο» για την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ!

Και αυτό διότι, σήμερα το μεσημέρι, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενέκρινε την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Άρη, με τη μεταβίβαση του 90% των μετοχών της ομάδας στην εταιρία «Black & Yellow Holdings Limited», ιδιοκτησίας του Ρίτσαρντ Σιάο.

Η ΕΕΑ συνεδρίασε σήμερα προκειμένου να ανάψει το «πράσινο φως» και να δώσει το τελικό «Οκ» για την μεταβίβαση του μετοχικού πακέτου του συλλόγου στην εταιρία του 24χρονου επιχειρηματία. Το «παρών» στη συνεδρίαση έδωσαν οι Αγαπητός Διακογιάννης και Βύρων Αντωνιάδης, συνοδευόμενοι από τη νομική ομάδα του επενδυτικού οργανισμού.

Μάλιστα, κατόπιν πρόσκλησης του Γιάννη Βρούτση, σήμερα το απόγευμα, θα γίνει συνάντηση των εκπροσώπων της νέας ιδιοκτησίας με τον αναπληρωτή Yπουργό Αθλητισμού στο γραφείο του.

Πλέον, ο Άρης μπαίνει σε νέα εποχή και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι ανακοινώσεις των συμφωνιών με προπονητή και παίκτες, ώστε, να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:

1. Άδεια 69 και 69Α ΚΑΕ ΑΡΗΣ
Black & Yellow Holdings Limited (90,00%)
ΧΟΡΗΓΕΙ
2. Έλεγχος σχετικά με τη νομιμότητα συμμετοχής μετόχων στην από 30.06.2025 Γ.Σ.
της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ
3. Αίτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ περί επιστροφής της εγγυητικής της επιστολής, αγωνιστικής
περιόδου 2024-2025.
ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΙΤΗΣΗ. Επιστρέφει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

TAGS: Άρης