Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται εντός της ημέρας στον Άρη, σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης της ομάδας για την υπόθεση του Παλαθουέλος στον οποίο οφείλονται χρήματα από προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ.

Όπως είχε γίνει γνωστό, οι «κίτρινοι» με επιστολή τους στην UEFA ζήτησαν την παρέμβασή της για το θέμα της ευρωπαϊκής άδειας.

Οι Θεσσαλονικείς θεωρούν ότι η κίνηση του υπεύθυνου αδειοδοτήσεων, Βασίλη Σαράκη, να κάνει έφεση, συνιστά σκάνδαλο και στην επικοινωνία που είχαν με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία κατέθεσαν όλα τα στοιχεία που τους ζητήθηκαν.

Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως η UEFA θα παρέμβει κατευθείαν στην ΕΠΟ και θα δοθεί η άδεια χωρίς να πάει η υπόθεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης. Εντός της ημέρας, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις και είναι πιθανό να τελειώσει το συγκεκριμένο ζήτημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι ο Ντε Φράι»

Τσακίρης: «Χέρι στήριξης, αλλά… φτυάρισε την μπάλα ο Μπουζούκης - Χωρίς τα δυο χαζά λάθη, θα έπαιρνε εύκολο διπλό η ΑΕΚ»

Επίσημο: Παρελθόν από τον Αστέρα ο Ράσταβατς!

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στον κόσμο που κιτρίνισε το Πανθεσσαλικό

Νικολακόπουλος: «Δεν υπάρχει καλύτερο στον Ολυμπιακό, αν ξεμπούκωσε ο Ελ Κααμπί!»

Αθανασίου: «Από τις πιο σημαντικές νίκες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, έχει βρει ένα πλαίσιο που λειτουργεί»

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

TAGS: Άρης