Stoiximan Super League

Μπούργος: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος, νιώθω σπίτι μου τον Άρη»

Συνέντευξη στο ARIS FC TV έδωσε ο προπονητής των «κίτρινων», Χερμάν Μπούργος, μιλώντας για τη φετινή, αλλά και τη νέα σεζόν!

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν έκανε ο προπονητής του Άρη, Χερμάν Μπούργος, σε συνέντευξη που έδωσε μπροστά στην κάμερα του ARIS FC TV.

Ο Αργεντίνος τεχνικός μίλησε για τη μεγάλη ανατροπή στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του ενόψει της επόμενης σεζόν!

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη:

«Νιώθω τον Άρη σαν το σπίτι μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, νιώθω δικαιωμένος και το λέω σε όλους τους φίλους του Άρη ότι έρχονται καλύτερες ημέρες».

Για τους λόγους που νιώθει δικαιωμένος και την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ:
«Ήταν πολύ σημαντική αλλά θεωρώ ότι σημαντικότερο όλων ήταν η παρουσία της ομάδας στα Playoffs. Στον αγώνα με την ΑΕΚ πίστευα ότι μπορούσε να ανατραπεί η κατάσταση γιατί πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Η ομάδα έχει θετική στοιχεία. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση με την ομάδα, και ήθελα να επιτευχθεί ο στόχος και να γίνουμε μια ομάδα».

Για τo ποιος είναι ο φετινός MVP του Άρη:
«MVP είναι η ομάδα και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες γιατί ήταν πιστοί στις οδηγίες».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας του:
«Έχω την αίσθηση ότι θα πάνε καλύτερα τα πράγματα. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο για να πούμε τι ακριβώς θα γίνει, αλλά έχω μια αίσθηση ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x