Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό (18:00, NovaSports Prime) για τη 15η αγωνιστική της SuperLeague 1, και λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης γνωστοποίησε την ενδεκάδα του.

Παρόλο που το όνομά του έχει συνδεθεί με πιθανή μεταγραφή, ο Ντιανιέλ Μαντσίνι βρίσκεται κανονικά στο βασικό σχήμα που επέλεξε ο Άλαν Πάρντιου για το ματς κόντρα στους Αγρινιώτες.

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα του Άρη κόντρα στον Λεβαδειακό, βασικοί ξεκινούν και οι Φαμπιάνο, Πάλμα, αλλά και ο Μάνου Γκαρθία, που έχει ξεπεράσει πλέον οριστικά τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και επιστρέφει στην ενδεκάδα των «κίτρινων».

Η ενδεκάδα του Άρη: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Πέερσμαν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ετέμπο, Μαντσίνι, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Πάλμα, Γκρέι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR