Πριν καλά καλά… κοπάσει ο ντόρος από την σπουδαία μεταγραφή του Καμαρά έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, ο Άρης είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μια ακόμα σπουδαία κίνηση, αφού είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ραφίκ Γκιτάν από τη Ρεν.

Πιο συγκεκριμένα, οι «κίτρινοι» φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα με την γαλλική ομάδα για την απόκτηση του 22χρονου Αλγερινού μεσοεπιθετικού, για τον οποίο η Ρεν έδωσε το 2018 το ποσό των οκτώ εκατομμυρίων ευρώ για να τον αγοράσει από την Χάβρη!

Ο ύψους 1,64 Γκιτάν, αγωνίστηκε στην Μαρίτιμο την περσινή σεζόν ως δανεικός, ενώ το συμβόλαιό του που λήγει το 2022, δεν δείχνει να αποτελεί εμπόδιο για την ομάδα του Άκη Μάντζιου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μονεμβασιώτης: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Ματσάρι – Στο Καυτανζόγλειο το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι»

Ξεχωρίζει το θερμό χειροκρότημα στον Παβλένκα: Η παρακάμερα από τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναιτωλικού

Τσακίρης: «Να δει και το… δάσος και όχι μόνο το δέντρο η ΑΕΚ - Κακή η νοοτροπία εκτός έδρας»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός προσπαθεί πολύ να το αλλάξει»

Μπίλιτς: «Παίζει εξαιρετικά και είναι υπεύθυνος ο Μάγερ - Μου αρέσουν παίκτες όπως ο Γιάκιτς»

ΠΑΟΚ: Δεν πάνε στις αποστολές των εθνικών τους ομάδων Μπάμπα και Άλι

Ένας φίλος απ' τα παλιά στο Κορωπί: Με... Ζιλμπέρτο Σίλβα η προπόνηση του Παναθηναικού!

Δεσύλλας: «Προσπαθεί συνεχώς με τον τρόπο του ο Παναθηναϊκός – Η συσπείρωση και ο χαρακτήρας νικητή»

Ο Γιούρκας βρέθηκε στον Βοτανικό και ανυπομονεί να δει έτοιμο το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Τσορμπατζόγλου: «Νίκη απαραίτητη που φέρνει ηρεμία στον ΠΑΟΚ - Ο Γιάκιτς μάλλον θα είναι ο βασικός στα χαφ με Ζαφείρη»

TAGS: Άρης