Stoiximan Super League

Σαββόπουλος: «Έτσι έκλεισε τον Καμαρά ο Άρης»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Άρη, Αλέξης Σαββόπουλος.

Στο παρασκήνιο της μεταγραφής του Αμπουμπακάρ Καμαρά στον Άρη αναφέρθηκε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δύσκολα και μετά από επίπονη διαδικασία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, με διαπραγματεύσεις και πιέσεις, με ταξίδια κρυφά του Καρυπίδη στο Λονδίνο. Εκτός από το τελευταίο που έγινε φανερά και επισκίασε το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι σπουδαία μεταγραφή», ανέφερε αρχικά.

«Σε ένα ντιλ που έφτασε να κλείσει στα 3,5 εκατ. ευρώ. Είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου και εκτοξεύει το μπάτζετ της ομάδας με τις φετινές προσθήκες. Βλέπω έναν διαφορετικό Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος θέλει να εξιτάρει τον κόσμο και δεν υπάρχει μεγάλη κίνηση στη διάθεση των διαρκείας. Είναι σα να λέει τώρα είναι η δική σας σειρά. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας τον περιμένουμε», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε: «Το θετικό είναι ότι έχει κάνει προετοιμασία και θα έρθει έτοιμος. Θα μπει απευθείας και θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής. Δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής. Ο Ιτούρμπε θα χρειαστεί χρόνο, το ίδιο και ο Εντιαγέ. Τώρα θέλει να κοιτάξει πώς θα αποδεσμευτεί ο Κώστας Μήτρογλου. Αν φύγει ο Μπρούνο, ίσως να μην τελειώσαμε με τις μεταγραφές. Ίσως να πάρει έναν παίκτη πίσω από τον φορ μαζί με τον Μπερτόλιο».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x