Αναγκασμένος να κάνει κατάθεση ψυχής αν θέλει να ελπίζει σε πρόκριση στα playoffs του Conference League είναι ο Άρης, μετά την εκτός έδρας ήττα στο Τελ Αβίβ από τη Μακάμπι. Το παιχνίδι θα μπορούσε να εξελιχθεί χειρότερα αν δεν ήταν «βράχος» ο Κουέστα ή ακόμα και καλύτερα αν ο Καμάτσο δεν έκανε το... τσαφ της ζωής του.

Οι «κίτρινοι» δεν έχασαν και επέστρεψαν άμεσα στην Ελλάδα. Βέβαια, μετά την κούραση του παιχνιδιού ταλαιπωρήθηκαν και στο αεροδρόμιο, αφού η πτήση του αναχώρησε με σχεδόν 1,5 ώρα καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να προσγειωθούν στο «Μακεδονία», στις 3:30 τα ξημερώματα.



Γενικότερα πάντως παρά την κακή εικόνα υπάρχει αισιοδοξία ότι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τα πράγματα θα μπορούν να είναι τελείως διαφορετικά αν υπάρξει σωστή δουλειά και κατάλληλο πλάνο, με τους φίλους της ομάδας στο πλευρό της.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στις δηλώσεις του μετά το ματς στο Ισραήλ, ο Μανού Γκαρθία, εξέφρασε την άποψή του ότι ο Άρης μπορεί με όπλο τον κόσμο του να κάνει την ανατροπή στη Θεσσαλονίκη, ενώ από την πλευρά του ο Χερμάν Μπούργος, έδωσε το έναυσμα για σκληρή προετοιμασία ενόψει της ρεβάνς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Αυτά κρατάει ο Παναθηναϊκός από την πρόκριση κόντρα στην Πάκσι»

«Ενωμένοι σαν ένα»: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού από το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν κόντρα στην Πάκσι!

Ραστόντερ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Η δουλειά δεν σταματά στο γρασίδι, προπονούμαι και πνευματικά για να σκοράρω»

Παναθηναϊκός: Στο ΟΑΚΑ η 2η μεγαλύτερη προσέλευση στα προκριματικά του Conference League - Υποδειγματική στάση ο κόσμος

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948

Αθανασίου: «Τα αμυντικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, το… οξυγόνο από τον Γιάγκουσιτς και ο ρόλος του Ταμπόρδα»

Ιταλός διαιτητής, δεύτερης κατηγορίας στο Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ 1948

Oι ώρες των αγώνων του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ 1948

Παγκάκης: «Η Πάκσι δεν βρήκε αντίδοτο στο χτύπημα της κόμπρας - Σε φάση ανοικοδόμησης ο Παναθηναϊκός»

Αποθέωσε Παυλίδη ο Μάρκο Σίλβα: «Παίκτης – κλειδί, είναι από εκείνους που αρνούνται να ηττηθούν»

TAGS: Άρης