Europa Conference League

Μανού Γκαρθία: «Αξίζαμε ένα γκολ, μπορούμε να το γυρίσουμε με τον κόσμο μας»

Την πεποίθηση πως ο Άρης μπορεί να κάνει την ανατροπή στη ρεβάνς της Θεσσαλονίκης κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, εξέφρασε σε δηλώσεις του μετά το ματς του Ισραήλ ο Μανού Γκαρθία!

Δηλώσεις μετά την εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έκανε ο Μανού Γκαρθία, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στο 50ό λεπτό της αναμέτρησης, κάνοντας το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Άρη.

Ο Ισπανός εξέφρασε την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», τονίζοντας πως με την βοήθεια του κόσμου του ο Άρης μπορεί να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανού Γκαρθία:

«Ήταν ένα δύσκολο ντεμπούτο για μένα. Υπάρχει ακόμη ένα ματς, με τον κόσμο μας. Με αυτοπεποίθηση, μπορούμε να το γυρίσουμε και να προκριθούμε. Αξίζαμε ένα γκολ, θα ήταν διαφορετικά αν το πετυχαίναμε».

«Εγώ πιστεύω στην ομάδα και ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Ένα γεμάτο γήπεδο θα μας βοηθήσει, ο κόσμος μπορεί να μας σπρώξει. Στο ματς αυτό περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο και οι φίλαθλοι μας να μας σπρώξουν στην πρόκριση. Σχετικά με μένα, νιώθω καλά και αρχίζω να βρίσκω τον εαυτό μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x