Με τον πιο ευχάριστο τρόπο αποχαιρέτησε ο Άρης το 2015.

Στην τελευταία προπόνηση των «κίτρινων», στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο, ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς ξεπεράστηκαν όλα τα μικροπροβλήματα που αντιμετώπιζαν μερικοί εξ αυτών.

Συγκεκριμένα, οι Ντομινίκ Ουότερς και Βασίλης Σίμτσακ γυμνάστηκαν κανονικά, ύστερα από την ίωση που τους ταλαιπώρησε, ενώ κανονικά προπονήθηκε και ο Τζαμέλ Χάγκινς, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Όμως, όπως είναι φυσικό λόγω των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες του ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο «Nick Galis Hall», όπου και θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Κρητικούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

TAGS: Άρης