Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Άρη σχετικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς στον αγώνα (84-74) με τη Λιετκαμπέλις στη Λιθουανία.

Ο Λετονός φόργουορντ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαλέπτου, όταν έπεσε άσχημα μετά από προσπάθεια για τρίποντο, με συνέπεια να γυρίσει ο αστράγαλός του. Εξού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ώστε να υπάρξει μια πρώτη διάγνωση για το πρόβλημα, το ακριβές μέγεθος του οποίου θα διαπιστωθεί με την επιστροφή της αποστολής των «κιτρίνων» στη Θεσσαλονίκη.

Με την ανησυχία που υπάρχει στις τάξει του Άρη να διαφαίνεται και από τις δηλώσεις του Γιώργου Σιγάλα στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. «Έτσι όπως το είδα, δεν μου φάνηκε για κάτι απλό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, τον οποίο και αντικατέστησε στο τελευταίο τρίλεπτο της αναμέτρησης λόγω αποβολής.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε και γνώρισε βαριά ήττα από την Μπεσίκτας ο Πανιώνιος!

Άχαστος Τσαλμπούρης στο πρώτο μέρος κόντρα στην Μπεσίκτας: «Κουβαλάει» τον Πανιώνιο με 18 πόντους!

Μπεσίκτας-Πανιώνιος Cosmorama: Με την ψυχολογία και τον κόσμο στο πλευρό τους οι «κυανέρυθροι» στην Κωνσταντινούπολη!

Συνέχισαν στην κορυφή Χάποελ Ιερουσαλήμ, Τσεντεβίτα

Μίλιτσιτς: «Μετά από μια διακοπή δέκα ημερών, δεν έπρεπε έχουμε αυτήν την εικόνα»

Έμεινε από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο ο Άρης Betsson και ηττήθηκε από την Κλουζ στο ντεμπούτο του Άντζουσιτς

Άρης Betsson- Κλουζ: Κρίσιμη αναμέτρηση στο EuroCup για τους Θεσσαλονικείς

Μίλιτσιτς: «Έχουμε σοβαρό πρόβλημα με τους τραυματισμούς»

Μπότης: «Παίξαμε συγκεντρωμένα στο δεύτερο ημίχρονο»

Αθηναϊκός με σπασμένα φρένα, επικράτησε της Γκορζόφ και πάει με φόρα στους «32» του EuroCup Γυναικών!

TAGS: Άρης