Έφτασε σε συμφωνία με τον Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ ο Άρης!

Ο γεννημένος στο Οντάριο του Καναδά ομογενής 28χρονος γκαρντ, είναι έτοιμος να επιστρέψει στη χώρα μας μετά από την παρουσία του στο Περιστέρι τη σεζόν 2023-24 και έχοντας περάσει από Χάποελ Χολόν (Ισραήλ) και Βαρέζε (Ιταλία) τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Πλέον, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η απόκτησή του από τον Άρη, είναι να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες που αφορούν το γραφειοκρατικό κομμάτι τις μεταβίβασης των μετοχών της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ στον Ρίτσαρντ Σιάο.

Ο Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λέφσκι Σόφιας και Απόλλωνα Πάτρας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

TAGS: Άρης