Σε φάση τελικής απόφασης βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης, με τον Άρη να περιμένει την οριστική του απάντηση μέσα στις επόμενες ώρες. Όπως τόνισε ο Αλέξης Σαββόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο «Kill Bill» έχει ήδη ενημερώσει τον Νίκο Ζήση ότι δεν πρόκειται να τραβήξει την υπόθεση σε… σίριαλ, θέλοντας να ξεκαθαρίσει άμεσα τις προθέσεις του.

Παράλληλα, ο Σπανούλης έχει στα χέρια του πρόταση του Ερυθρού Αστέρα, μέσω του Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που του δίνει τη δυνατότητα να παραμείνει στη Euroleague. Ωστόσο, το ενδιαφέρον του Άρη στηρίζεται σε ένα φιλόδοξο πρότζεκτ που έχει ήδη πάρει το «πράσινο φως» από τον Ρίτσαρντ Σιάο: Αύξηση μπάτζετ, ενίσχυση σε όλα τα επίπεδα και ξεκάθαρη στόχευση για άμεση αγωνιστική αναβάθμιση και επιστροφή στην κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης!

Στον Άρη εκτιμούν ότι το πλάνο που παρουσιάστηκε στον Σπανούλη είναι ανταγωνιστικό και ικανό να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, παρά τον ισχυρό πειρασμό της Euroleague.

Ο Σαββόπουλος τόνισε ότι η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία και πως η απάντηση του Σπανούλη αναμένεται άμεσα, ίσως και εντός της ημέρας.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ για τον μπασκετικό, αλλά και τον ποδοσφαιρικό Άρη:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»

TAGS: Άρης