Ένα από τα πιο άσχημα ξεκινήματα της σύγχρονης ιστορίας της έκανε η Αρμάνι Μιλάνο στο φετινό πρωτάθλημα Ιταλίας.

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έχασε 89-83 και στη Σαρδηνία από την Ντινάμο Σάσαρι, με αυτή να ήταν η πέμπτη της ήττα. Ανάλογη αρνητική επίδοση, λοιπόν, είχαν οι Μιλανέζοι στο πρωτάθλημα της σεζόν 2012/13, όταν δηλαδή στις δέκα πρώτες αγωνιστικές μέτρησαν πέντε ήττες!

Μάλιστα, κατά «διαβολική» σύμπτωση η Ντινάμο Σάσαρι είχε… υπογράψει το αρνητικό της ρεκόρ, καθώς τότε την είχε νικήσει 86-80, μέσα στο Μιλάνο, στο ματς της 10ης αγωνιστικής, που είχε διεξαχθεί στις 2 Δεκεμβρίου του 2012!

Σε εκείνο το παιχνίδι, κορυφαίος για την ομάδα της Σαρδηνίας ήταν ο Τράβις Ντίνερ με 17 πόντους. Από την άλλη, η Αρμάνι είχε τότε στην άκρη του πάγκου της τον Σέρτζιο Σκαριόλο και στο ρόστερ της τους Αντώνη Φώτση και Γιάννη Μπουρούση, αλλά και τον τότε πιο νέο, Νικολό Μέλι, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό συνδετικό κρίκο από εκείνη την ομάδα!

Τα highlights του ματς του 2012:



Οι άλλες τέσσερις ήττες για την ομάδα του Μιλάνου τότε ήταν από τις Βίρτους Μπολόνια (67-64 εκτός), Αβελίνο (80-58, εκτός), Ρέτζιο Εμίλια (78-66, εντός) και Βενέτσια (105-100, εντός). Στην κανονική περίοδο τερμάτισε στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 19-11 και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο των playoffs με σκορ 4-3 από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Σιένα, του Λούκα Μπάνκι.

Τέλος, ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα της ιστορίας για την Αρμάνι Μιλάνο ήταν τη σεζόν 2007/08. Τότε, είχε μετρήσει επτά ήττες στις πρώτες δέκα αγωνιστικές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube