Επέστρεψε στις νίκες με εμφατικό τρόπο η Αρμάνι! Η ομάδα από το Μιλάνο ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, άφησε το πόδι από το γκάζι στην τελευταία περίοδο και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στην Χίμκι με σκορ 84-74.

Κάπως έτσι, η Αρμάνι ανέβασε το ρεκόρ της στο 17-10, έπιασε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη δεύτερη θέση και πολύ δύσκολα θα χάσει το πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση. Η Χίμκι κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική μόνο για το πρώτο δεκάλεπτο που έκλεισε στο +3 για τους Ιταλούς (29-26), οι οποίοι στη συνέχεια πάτησαν γκάζι και ανέβασαν τη διαφορά στους 13 (56-43) στο ημίχρονο.

Η διαφορά παρέμεινε στα ίδια επίπεδα στο φινάλε της τρίτης περιόδου, με το ξεκίνημα του τετάρτου δεκαλέπτου να βρίσκει την Αρμάνι να... ξεμακραίνει. Κάπου εκεί άφησε το πόδι από το γκάζι, δίνοντας την ευκαιρία στη Χίμκι να μαζέψει τη διαφορά στο φινάλε για το τελικό 84-74.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο Σιλντς με 17, ενώ ακολούθησαν οι Ντατόμε με 15 και Χάινς με 12 (και 10 ριμπάουντ), ενώ ο Ροντρίγκες πρόσθεσε άλλους 13. Ξεχώρισε, αλλά ήταν ολομόναχος από πλευράς Χίμκι ο Μίκι με 23 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 29-26, 27-17, 14-14, 14-18.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπάντιο: «Σκληρή ήττα, αλλά η σεζόν είναι μεγάλη και θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα»

«Γερή σφαλιάρα για Παναθηναϊκό - Δεν λειτουργεί καλά το τελευταίο διάστημα σε άμυνα και επίθεση»: Το σχόλιο Πετρίδη

Με Βαλαντσιούνας πυλώνα, τρίτη σερί νίκη η Ζάλγκιρις!

Λάσο: «Περίμενα ότι ο Παναθηναϊκός θα επέστρεφε - Χαρούμενος που η ομάδα μου έβγαλε χαρακτήρα»

Ομπράντοβιτς: «Αντιμετωπίσαμε μια διαφορετική Εφές, με ενέργεια - Άξιζαν τη νίκη»

Σάριτς: «Αν μπορείς να κερδίσεις τον Παναθηναϊκό, με τους άλλους θα είναι πιο εύκολο»

Αγνώριστος ο Παναθηναϊκός, παραδόθηκε στην ανώτερη Εφές

Euroleague: Στο 7-2 ο Παναθηναϊκός, αλλά παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας

Συγκίνηση για τον Άλεκ Πίτερς: Τιμήθηκε από τον Ολυμπιακό και αποθεώθηκε στη Sunel Arena - Βίντεο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Κύμα ευχών για τον Σατοράνσκι από τις ομάδες της Euroleague μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του