Απ’ το φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο θα αρχίσει η ενίσχυση του Ερασιτέχνη των «πρασίνων».

Στη Λεωφόρο θα υπάρχουν τρία σημεία, όπου ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει τις νέες κάρτες διαρκείας, αλλά και για την εγγραφή νέων μελών.

Η ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου ότι ενόψει της φιλικής αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο στη Λεωφόρο την προσεχή Τετάρτη (23/7) ξεκινούν δυναμικά και όλες οι προωθητικές δράσεις για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη μέσω της εγγραφής νέων μελών αλλά και των νέων καρτών διαρκείας.

Τρεις ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 21.00, ο κόσμος του Τριφυλλιού θα μπορεί σε τρία διαφορετικά σημεία στα πέριξ της Λεωφόρου να προμηθευτεί της νέες κάρτες διαρκείας της σεζόν, καθώς επίσης να εγγραφεί μέλος στη «Μάνα του Λόχου». Υπενθυμίζεται ότι ισχύει έως και το τέλος του μήνα η προσφορά όπου με 100 Ευρώ αποκτά κανείς γίνεται μέλος του Παναθηναϊκού Α.Ο και αποκτά μαζί και την ενιαία κάρτα διαρκείας.

Τέλος, ισχύουν για όλα τα μέλη του Συλλόγου παλαιά αλλά και νέα τα εκπτωτικά προνόμια της κάρτας μέλους σε όλα τα είδη της Greenteam, τα οποία μάλιστα από φέτος φτάνουν το 20%.

Τα τρία «πράσινα» σημεία θα βρίσκονται:
1. Έξω από τον Τάφο του Ινδού (Θύρα 7)
2. Έξω από την μπουτίκ του Π.Α.Ο (από την πλευρά της οδού Τσόχα)
3. Εντός της Θύρας 3 στα VIP
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026