Έτοιμοι για το πρώτο ραντεβού της σεζόν είναι Ολυμπιακός, Φοίνικας, Παμβοχαϊκός, Εθνικός και Ηρακλής Χαλκίδας, που θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν αύριο (28/8).

Οι ερυθρόλευκοι θα συγκεντρωθούν στο Ρέντη στις 17:00, με δέκα παίκτες να δίνουν το παρών (Κώστας Χριστοφιδέλης, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Στιβαχτής, Παρασκευάς Τσέλιος, Θεολόγος Δαρίδης, Νίκος Ζουπάνης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Ανδρεάδης και Μίκο Όϊβανεν).

Ο προπονητής του συλλόγου, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, και οι τρεις ξένοι, Γέροεν Ράουνβερντικ, Φαμπιάν Ντρζίζγκα και Τεοντόρ Αλεξίεφ αναμένεται να ενσωματωθούν στο σύνολο μετά το τέλος των υποχρεώσεών τους με τις αντίστοιχες εθνικές ομάδες.

Οι δύο πρώτες μέρες θα αφιερωθούν σε ιατρικές εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια θα γίνουν τα καθιερωμένα εργομετρικά τεστ.

Με υψηλούς στόχους αρχίζει ο Φοίνικας
Με το μυαλό στις εγχώριες υποχρεώσεις, αλλά και στις ευρωπαϊκές θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Φοίνικας Σύρου.

Η ομάδα του Σάσα Στεφάνοβιτς (με συνεργάτη τον Σταύρο Μαραγκό) θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά ανανεωμένη, με εννιά νέους παίκτες (Μπόγιαν Γιορντάνοφ, Κόνορ Ίτον, Φραν Πέτερλιν, Κάρελ Λινζ, Τάσος Σταυρακάκης, Χρήστος Στεφανίδης, Γιώργος Πεντίδης, Τάσος Γάτσης και Θεοδόσης Ηλίας) και τρεις που ανανέωσαν από την περασμένη σεζόν (Αλέξανδρος Χήρας, Δημήτρης Ζήσης και Άλβι Σούρδι).

Αρχίζει και ο φιλόδοξος Παμβοχαϊκός
Ανανεωμένος, αλλά με ίδιο ηγέτη, τον Κώστα Δεληκώστα που παραμένει στον πάγκο (με συνεργάτης τον Χρήστο Βαρδή και τη Βίκυ Νεντή), θα ξεκινήσει ο Παμβοχαϊκός.

Μετά την επιτυχία της τέταρτης θέσης την περασμένη σεζόν η ομάδα της Βόχας ξεκινάει με φιλοδοξία, έχοντας στο ρόστερ του δύο παίκτες από το περσινό ρόστερ (Δημήτρη Νανόπουλο και Άγγελο Γεωργίου) και δέκα νεοαποκτηθέντες (Ευγκενί Καρπίνσκι, Τρέβορ Βεϊσκιρσερ, Τζούνιορ Γκλάστον, Περίνι ντε Αβίζ Ρικάρντο, Δημήτρη Γκαρά, Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, Νίκο Καρατζά, Ανέστη Δαλακούρα, Θεόδωρο Βουλκίδη και Φροίξο Κωτσάκη).

Η πρεμιέρα του Ηρακλή Χαλκίδας
Πλήρως ανανεωμένος θα παρουσιαστεί στη φετινή Volleyleague ο Ηρακλής Χαλκίδας. Ο Σπύρος Γκολίτσης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, με συνεργάτη τον Σωτήρη Γκότση, πραγματοποιώντας οκτώ μεταγραφές.

Το 15μελές ρόστερ αποτελείται από τέσσερις ξένους (Τιάγκο Γκελίνσκι, Ντέιβιντ Μότα, Άντριου Μακ Γουίλιαμ και Ενρί Τάπια), τέσσερις αθλητές από τη Χαλκίδα(Χρήστο Αδάμ, Παναγιώτη Φραγκιαδάκη, Κώστα Κοντούλη, Αργύρη Μάρκου), πέντε νεοαποκτηθέντες Έλληνες (Δημήτρη Χαραλαμπίδη, Γιώργο Μιχαλόπουλο, Θεόφιλο Τσολάκο, Νίκο Μακρυγιάννη και Γιώργο Αμαριανάκη) και δύο που ανανέωσαν από την περασμένη σεζόν (Μάκη Κολτσιάκη και Θεόδωρο Τσαδήμα).

Ιστορική πρώτη για Εθνικό Πειριαά
Με τον Σάκη Ψάρρα στην ηγεσία και βοηθό του τον Αργύρη Ψάρρα θα ξεκινήσει στην προετοιμασία του ο Εθνικός Πειραιά, στο γήπεδο του Εσπέρου Καλλιθέας, που πιθανότατα θα είναι η έδρα του για την πρώτη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία.

Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία διαθέτουν 14μελες ρόστερ που αποτελείται από οκτώ αθλητές που ανανέωσαν (Γιάννη Μαντέκα, Νίκο Δεληπρίμμη, Αχιλλέα Μπάση, Αλέξανδρο Τουρνάκη, Χρήστο Βολουδάκη, Θύμιο Αδαμόπουλο, Κώστα Δημητούλη και Έντουαρντ Ράμμος) και έξι που αποκτήθηκαν (Κυριάκο Σπυριούνη, Δημήτρη Χατζηνικολάου, Γιάννη Στυλιανού, Σερκάν Αμπανόζ, Κέισι Νάιτ και Ματ Σέιφερτ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιτσέλι: «Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος, αλλά χάσαμε την ευκαιρία μας στο 2-0

Αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος η Σέρινταν Άτκινσον

«Με το τριφύλλι στην καρδιά για την Ρούξι»: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ

Αποθέωσε τον Καλμαζίδη ο Νέσιτς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρήκα μια έτοιμη ομάδα»

Οι «πράσινες» θριαμβεύτριες: Η απονομή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και η συγκινητική αφιέρωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

H «Xρυσή Βίβλος» της Α1 βόλεϊ γυναικών: Έφτασε τους 26 τίτλους ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στους 8 ο Ολυμπιακός

Σηκώνουν την κούπα στον «Τάφο του Ινδού» και αποθεώνονται από τον κόσμο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Μυθική ανατροπή στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και three peat με δεύτερο break για τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Αλλαγές στις θέσεις των ξένων - Κοντά στον Αμερικανό κεντρικό, Πάτρικ Γκάσμαν

Μία ανάσα από τη Χαντάβα η ΑΕΚ!