Την δική του θέση αναφορικά με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για υποτιθέμενη συνάντηση ανθρώπων του Δ.Σ. με εκπροσώπους του Αριστοτέλη Μυστακίδη με αντικείμενο συζήτησης την Νέα Τούμπα, εξέφρασε σήμερα (11/09) ο ΑΣ ΠΑΟΚ.

Μέσω ανακοίνωσης, λοιπόν, όχι μόνο διέψευσε αυτό το γεγονός, αλλά παράλληλα αποκάλυψε πως, πρόθεση του επιχειρηματία είναι να κάνει χορηγία που αφορά την ομάδα βόλεϊ ανδρών του «δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Αναφορικά με ανυπόστατα δημοσιεύματα που αφορούν υποτιθέμενη «μυστική» συνάντηση μελών του Α.Σ. ΠΑΟΚ με ανθρώπους του Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ενημερώνει πως μετά από αίτημα της πλευράς του Αριστοτέλη Μυστακίδη, μέλη της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ και του Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν με εκπροσώπους του κυρίου Μυστακίδη και τους μετέφεραν την επιθυμία του επιχειρηματία να ενισχύσει την ανδρική ομάδα του βόλεϊ, ενόψει του εορτασμού για τα 100 χρόνια του Συλλόγου.
Όλα τα υπόλοιπα αφορούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας...».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Οι αληθινοί επαγγελματίες μίλησαν και δεν είναι ποδοσφαιριστές»: Οργή των Ιταλών πρωταθλητών για τις δηλώσεις Γκραβίνα!

Όγδοη θέση για τον Κουκουσέλη-Φούσκη στο ελεύθερο σόλο

Συνελήφθη και φυλακίστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ο Τάιγκερ Γουντς

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Φλόριντα ο Τάιγκερ Γουντς

Ιστιοπλοΐα: Η ελληνική αποστολή για Μαγιόρκα

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής πινγκ πονγκ ανδρών στο στάδιο 1 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Στο νούμερο 12 ο Μουχθής στο World Para Ranking, στο 21 ο Χατζηκυριάκος

Μοιράστηκαν 80 εκατ. ευρώ σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό από το στοίχημα-Η κατανομή ανά σπορ

Έκλεισαν με το απόλυτο την κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ Ολυμπιακός στους άνδρες και Παναθηναϊκός στις γυναίκες

Φινάλε στην κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ με Παναθηναϊκό–Ολυμπιακό στους άνδρες και Παναθηναϊκό-ΑΕΚ στις γυναίκες

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.