Ο Θεοφάνης-Φρίξος Μαρκουλάκης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο απλό του τουρνουά πινγκ πονγκ μικρών ηλικιών στο Νόβισαντ και στην κατηγορία Under12 (young cadet boys) και την πρόσθεσε στη διπλή επιτυχία του Οκτωβρίου σε ανάλογο Οπεν στη Ρίγα. Τότε ήρθε πρώτος στην Under 11 και τρίτος στην Under 13.

Ο Χανιώτης πρωταθλητής που φέτος αγωνίζεται στον Ίκαρο Καστριτσίου έφτασε την Κυριακή με διαδοχικές νίκες στον τελικό κι εκεί κάμφθηκε από κινεζικής καταγωγής αθλητή.

Στην ίδια κατηγορία του επονομαζόμενου New Year GEWO CUP 2024 ο Νίκος Αλεξίδης προχώρησε μέχρι τον γύρο των «8».

Επίσης, την τελευταία μέρα η Αφροδίτη-Ιωάννα Σαρικάκη πλασαρίστηκε στις θέσεις 17-32 της κατηγορίας Under 18.

Το περασμένο Σάββατο η ελληνική παρουσία στο απλό άρχισε με την κατηγορία Under14. Αφού πέρασαν όλοι τα γκρουπ, στα αγόρια ο Αλεξίδης έφτασε μέχρι τη 16άδα κι ο Μαρκουλάκης στη 32άδα, ενώ στα κορίτσια η Σαρικάκη στον γύρο των «32».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Αλεξανδρούπολη στο… πόδι για το πρώτο της πανελλήνιο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ

«Οι αληθινοί επαγγελματίες μίλησαν και δεν είναι ποδοσφαιριστές»: Οργή των Ιταλών πρωταθλητών για τις δηλώσεις Γκραβίνα!

Όγδοη θέση για τον Κουκουσέλη-Φούσκη στο ελεύθερο σόλο

Συνελήφθη και φυλακίστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ο Τάιγκερ Γουντς

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Φλόριντα ο Τάιγκερ Γουντς

Ιστιοπλοΐα: Η ελληνική αποστολή για Μαγιόρκα

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής πινγκ πονγκ ανδρών στο στάδιο 1 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Στο νούμερο 12 ο Μουχθής στο World Para Ranking, στο 21 ο Χατζηκυριάκος

Μοιράστηκαν 80 εκατ. ευρώ σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό από το στοίχημα-Η κατανομή ανά σπορ

Έκλεισαν με το απόλυτο την κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ Ολυμπιακός στους άνδρες και Παναθηναϊκός στις γυναίκες