Μετά από ένα ματς με πολύ κακό ρυθμό και πολλές βολές εκατέρωθεν, ο Παναθηναϊκός νίκησε 90-67 τον Κολοσσό στη Ρόδο για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL.

Λίγες ώρες μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Εργκίν Αταμάν έκανε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου εξέφρασε τα παράπονά του για τη συμπεριφορά που αντιμετώπισε στο αεροδρόμιο του νησιού, τόσο από τη διοίκηση όσο και από γνωστή αεροπορική εταιρεία.

«Παρά τον σεβασμό που έδειξα σε όλους κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στη Ρόδο, όπου βρεθήκαμε για να παίξουμε ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, σήμερα βίωσα αντιεπαγγελματική συμπεριφορά τόσο από τη διοίκηση του αεροδρομίου, όσο και από την Aegean Airlines στο αεροδρόμιο της Ρόδου. Τεράστια απογοήτευση για έναν τόσο τουριστικό προορισμό», έγραψε αναλυτικά.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Βεζένκοφ για Πίτερς: «Του αξίζουν τα καλύτερα - Ό,τι κι αν αποφασίσει, θα έχει θέση στην καρδιά μας»

Μπαρτζώκας: «Η χαρά σε όλο τον οργανισμό είναι τεράστια - Ανησυχούσα πολύ πριν το ματς με την ΑΕΚ»

«Πίτερς αλάνι, για πάντα στο λιμάνι»: Όλο το ΣΕΦ ζήτησε την παραμονή του!

Με φόρα από τη Euroleague, ο Ολυμπιακός παρέσυρε την ΑΕΚ και έκανε το πρώτο βήμα για τους τελικούς στο γιορτινό ΣΕΦ

Συναγερμός στον Ολυμπιακό με Ντόρσεϊ, αποχώρησε από το ματς με ενοχλήσεις!

Παπανικολάου... ανοίγει διάδρομο, Ταϊρίκ Τζόουνς καρφώνει μέσα σε απόθεωση!

Το σκορ... ΝΒΑ και ο τρομερός Λεσόρ: Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ στην παράταση

Προσωρινά στ’ αποδυτήρια ο Χολ μετά από τραυματισμό σε προσπάθεια να καρφώσει!

Αταμάν: «Αν ήταν τραυματίας ο Σλούκας, ίσως χάναμε και αυτό το ματς»

Μήτογλου: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, έχουμε τα κεφάλια κάτω και μπροστά μας ένα στόχο»