Το νικηφόρο του σερί εντός των... τειχών συνέχισε ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος επιβλήθηκε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό 89-73 επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, χάρη στο εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο που πραγματοποίησαν οι «πράσινοι».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, τόνισε πως η ομάδα του δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, αλλά πήρε τη νίκη εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρώτη θέση. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στη δύσκολη συνέχεια της ομάδας στην Ευρωλίγκα.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:


«Δεν παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ αλλά είναι σημαντικό ότι βρήκαμε τρόπο να κερδίσουμε. Να παίζουμε καλή άμυνα. Παίξαμε καλά με τον Σλούκα οργανωτή. Τώρα ουσιαστικά πήραμε την πρώτη θέση. Έχουμε τον τελευταίο αγώνα την άλλη εβδομάδα και μετά τον γύρο με τους πέντε αγώνες.

Τώρα βέβαια συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στην Ευρωλίγκα με τη διπλή αγωνιστική. Με πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και με την Μπαρτσελόνα την Παρασκευή στην έδρα μας».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν χρειάζεται κάποιο σχόλιο»: Η ανάρτηση του Ολυμπιακού με τη φάση Ναν-Φουρνιέ από άλλη κάμερα

ΠΑΟ: «Δεν είναι τρόπος αντίδρασης ο ευτελισμός, ο υποβιβασμός στην Α2 - Θα παλέψουμε μέχρις εσχάτων για το πρωτάθλημα»!

Γιαννακόπουλος: «Επί Βασιλακόπουλου πήρατε τίτλο με 7 βήματα Σπανούλη, στη νέα ΕΟΚ ούτε ένα λάθος υπέρ του Παναθηναϊκού»

«Ντράπηκε και η ντροπή»: Η αντίδραση της Πέννυς Ρόγκα για τον πρώτο τελικό της Stoiximan GBL στο ΣΕΦ

H αντίδραση του ιδιοκτήτη της Χάποελ στο ξέσπασμα του Αταμάν

Ολυμπιακός: Τι δείχνει η ιστορία όταν κάνει το 1-0 στο ΣΕΦ

Κατώτερος των περιστάσεων ο Χέιζ-Ντέιβις, τα «έσπασε» στο ΣΕΦ με 1/13 σουτ!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Game 1 των τελικών

«Δύο διαφορετικά ματς σε ένα»: Η ανάλυση Ζέρβα-Ρομπόλη από το ΣΕΦ για το Game 1

Φουρνιέ: «Η πρόκληση σε αυτούς τους τελικούς είναι να μη σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα - Πρέπει να παίξουμε καλύτερα»