Έχοντας στο μυαλό του και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Λεωφόρο ο Νίκος Αθανασίου ανέλυσε το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με την Ρεν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων επεσήμανε ότι το τριφύλλι δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται εκτιμώντας ότι θα προσπαθήσει να έχει την κατοχή της μπάλας και να αναζητήσει το γκολ. Υπογράμμισε ότι εάν καταφέρει να προηγηθεί θα είναι κάτι που θα προσθέσει βάρος μεγάλο στη γαλλική ομάδα, και τονίζοντας ότι θα πρέπει οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς να προσέξουν πάρα πολύ τις αμυντικές τους αποφάσεις και ιδιαίτερα στο τρανζίσιον.

Όπως μετέφερε ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τη νίκη η οποία είναι το μόνο ζητούμενο εάν θέλει να κυνηγήσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Για την 11άδα ανέφερε ότι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο, στη μεσαία γραμμή είναι πιθανή η παρουσία των Αράο, Τσέριν και Μπερνάρ, με τους Μαντσίνι και Παλάσιος να είναι στα άκρα. Τέλος για την επίθεση ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσουν είναι οι Σπόραρ και Ιωαννίδης καθώς και οι δύο είναι σε καλή κατάσταση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τη μάχη με τη Λουντογκόρετς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ!

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (5/12) στις 16:00 τα εισιτήρια με Πλζεν - Ξεκινούν από 20 ευρώ

Την Παρασκευή σε κυκλοφορία τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς

O «φινετσάτος» Καλάμπρια και η αγκαλιά Μπενίτεθ-Αλαφούζου: H παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Στουρμ

To Football Meets Data «βλέπει» Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ως δεύτερο πιο πιθανό ζευγάρι στα νοκ άουτ του Europa League

«Να πάει στα αποδυτήρια να ζητήσει συγγνώμη»: Χαμός στην Ολλανδία μετά τις χειρονομίες του Έντβαρντσεν στον Στίλερ

Πιθανό το ενδεχόμενο για ένα… ολόκληρο ΟΑΚΑ στο Παναθηναϊκός – Ρόμα

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε με τον… τρόπο του Μπενίτεθ, υπερτίμιος ο Σβιντέρσκι»

Δεσύλλας: «Το πήγε εκεί που ήθελε ο Μπενίτεθ, έκανε την δουλειά… σβηστά ο Παναθηναϊκός»

Μπακασέτας: «Έχουμε πολλα περιθώρια βελτίωσης, δεν είναι μάγος ο Μπενίτεθ»