Έχοντας στο μυαλό του και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Λεωφόρο ο Νίκος Αθανασίου ανέλυσε το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με την Ρεν για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων επεσήμανε ότι το τριφύλλι δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται εκτιμώντας ότι θα προσπαθήσει να έχει την κατοχή της μπάλας και να αναζητήσει το γκολ. Υπογράμμισε ότι εάν καταφέρει να προηγηθεί θα είναι κάτι που θα προσθέσει βάρος μεγάλο στη γαλλική ομάδα, και τονίζοντας ότι θα πρέπει οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς να προσέξουν πάρα πολύ τις αμυντικές τους αποφάσεις και ιδιαίτερα στο τρανζίσιον.

Όπως μετέφερε ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει τη νίκη η οποία είναι το μόνο ζητούμενο εάν θέλει να κυνηγήσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Για την 11άδα ανέφερε ότι Κώτσιρας και Βαγιαννίδης διεκδικούν τη θέση στο δεξί άκρο, στη μεσαία γραμμή είναι πιθανή η παρουσία των Αράο, Τσέριν και Μπερνάρ, με τους Μαντσίνι και Παλάσιος να είναι στα άκρα. Τέλος για την επίθεση ίδιες πιθανότητες να ξεκινήσουν είναι οι Σπόραρ και Ιωαννίδης καθώς και οι δύο είναι σε καλή κατάσταση.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Football Meets Data: Φαβορί για 8άδα ο Ολυμπιακός, εκτός 24άδας ο ΟΦΗ

Πέντερσεν: «Χαρούμενος για ασίστ και νίκη, θέλουμε την απευθείας πρόκριση, ανατριχιάζω με τον κόσμο»

Οι επεμβάσεις του Λίλο και τα γκολ του Χόφμαν: Τα highlights της ήττας του ΟΦΗ από τη Λεβερκούζεν

Αγχώθηκε, αλλά ο Γκονζάλες έδωσε τη λύση: Τα highlights από τη νέα «ερυθρόλευκη» νίκη στο Europa League

Πρίσκε: «Χάσαμε δίκαια στις λεπτομέρειες, ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός»

«Στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε»: Το ξέσπασμα του Σταματέλου στο γκολ του Γκονζάλες

Αλγουαθίλ: «Παίρνω το καλύτερο από όλους τους παίκτες μου, νικήσαμε μια ποιοτική ομάδα»

Γκονσάλες: «Δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις, ευγνώμων στον κόσμο»

Ζότα Σίλβα: «Το κλειδί των επιτυχιών μας είναι η ενότητα της ομάδας - Νιώθουμε όλοι σημαντικοί»

Αντύπας: «Τρεις κεφαλιές, τρεις νίκες στο Europa League για τον Ολυμπιακό και ο δρόμος για την οκτάδα είναι ανοιχτός»