Europa League

Ο Ιωαννίδης σε ρόλο «πιλότου» και η… υποδοχή με «χόρτο μαγικό»: Η πτήση του Παναθηναϊκού για τη Βρετάνη!

Σχεδόν τέσσερις ώρες διήρκησε το ταξίδι του Παναθηναϊκού για τη Βρετάνη και το sportfm.gr σας μεταφέρει το κλίμα μέσα από την πτήση, μία ημέρα πριν το ματς με τη Ρεν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΗ: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Σε γαλλικό έδαφος βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού, με κάτι παραπάνω από μία ημέρα να απομένει για το κομβικό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεν.

Σε μια πτήση που διήρκησε σχεδόν τέσσερις ώρες (σσ. 3 ώρες και 45 λεπτά), ο κάθε ένας που βρέθηκε στο ταξίδι προσπάθησε να γεμίσει τον χρόνο του με διαφορετικά πράγματα. Άλλοι χαλάρωσαν, άλλοι έπαιξαν χαρτιά, άλλοι διάβαζαν βιβλία, ο Ιωαννίδης έκανε τον… πιλότο.

Με το πλήρωμα του αεροπλάνου να υποδέχεται την πράσινη αποστολή με το γνωστό και αγαπημένο «χόρτο μαγικό», το οποίο έπαιζε από τα ηχεία.

Το sportfm.gr και ο Διονύσης Δεσύλλας σας μεταφέρουν όλα όσα έγιναν στην πτήση και σας βάζουν στο κλίμα πριν τον… τελικό με τη Ρεν.

-Με το αγαπημένο σύνθημα «Χόρτο Μαγικό» υποδέχθηκε την αποστολή του Παναθηναϊκού το πλήρωμα της πτήσης τσάρτερ της Aegean, το οποίο ακουγόταν από τα ηχεία του αεροπλάνου, αφού ο συγκυβερνήτης έχει… πράσινη καρδιά!

-Για την αποφυγή εντάσεων και για να μειωθεί η πιθανότητα να συναντηθεί η αποστολή του «τριφυλλιού» με οπαδούς του Ολυμπιακού, μπήκαν απευθείας στο αεροπλάνο μετά από τον έλεγχο στην είσοδο των VVIP του «Ελευθέριος Βενιζέλος» και δεν εμφανίστηκε καθόλου στον χώρο αναμονής.



-Πάμε τώρα και στα της πτήσης, η οποία ήταν η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής και ξεπέρασε ακόμα και τις τρεισήμισι ώρες. Όπως ήταν λογικό, αρκετοί παίκτες αποφάσισαν να ξεκουραστούν και να κοιμηθούν λιγάκι, όπως ο Σεμπαστιάν Παλάσιος. Άλλοι, όπως οι Κλεϊνχέισλερ, Τσοκάι είπαν να διασκεδάσουν λίγο με ένα παιχνίδι με κάρτες για να περάσει η ώρα, ενώ από την άλλη, ο Μπερνάρ συνέχισε την αγαπημένη του συνήθεια, παρακολουθώντας το «The Last Kingdom».

-Ο Βραζιλιάνος εκτός από… μάγος της μπάλας είναι και ένας εξαιρετικά ευγενικός άνθρωπος! Ο Μπερνάρ δεν σταμάτησε να χαιρετάει τον κόσμο κατά την άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο ακόμη και την αστυνομία που συνόδευε την αποστολή.

-Και πάμε τώρα στον… πιλότο Ιωαννίδη! Ο Φώτης λατρεύει την Formula 1 και από ό,τι φάνηκε και από την πτήση και τα αεροπλάνα! Ο 23χρονος την περισσότερη ώρα την πέρασε στο πιλοτήριο, εκεί όπου έμαθε όσα ήθελε και τον ενδιέφεραν.

-Και κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στη Βρετάνη η οποία είχε φορέσει τα χειμωνιάτικά της, καμία σχέση δηλαδή με τον καιρό της Αθήνας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 14 βαθμούς και κατά τόπους βροχή στην όμορφη περιοχή της Γαλλίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x